Кога е подходящо да носим дълги мъжки чорапи

Кога да ги обуваме в ежедневието

В ежедневието обикновено дългите мъжки чорапи са предпочитани през студените зимни месеци, защото максимално задържат телесната топлина и ни осигуряват определена степен на комфорт. Това е особено валидно, ако мъжките чорапи са дълги и направени от 100% памук или вълнени. В същото време, не се виждат под панталона или дънките, а запазват краката ни топли. 

Добър вариант е ако помислим и в посока на подходящото цветово съчетание, когато са шарени, цветни или едноцветни. Все пак е възможно да се наложи да се събуем. Как обаче да направим правилния подбор и цветовата комбинация екстравагантна, ще разберем от мнението на TEODOR в края на статията ни.

За кои костюми и официални облекла си подхождат дългите мъжки чорапи

Дългите мъжки чорапи са задължително условие, когато се носят костюми и официални облекла, защото при носенето на панталон, те прикриват голия глезен и продължават над него. Това се изисква поради факта, че при сядане, крачола на панталона се изтегля нагоре, което разкрива част от крака, който пък трябва да е покрит. Носенето им е задължително при всяко обличане на официални костюми и панталони.

Също, ако това се налага да стане през зимата, за да запазим комфорта и топлината си, непременно трябва да заложим на 100% памук или вълнени. Кога обаче да са шарени, цветни, едноцветни или екстравагантни, нека разберем мнението на TEODOR заедно.

От какво зависи избора на цветни/шарени или едноцветни за тоалета ни

Когато искаме да ги съчетаем с официален костюм, задължително трябва да са едноцветни и от 100% памук или вълнени. Добро решение е цветът да е по-тъмен от този на панталона, а при невъзможност това да се случи, поне да са в един нюанс.

Ако искаме да поносим новите си цветни и екстравагантни мъжки чорапи от TEODOR, то това може да се случи например при спортно-елегантния стил, който няма конкретни утвърдени правила за комбинация. По подобен начин показваме определена идентичност и нашето виждане за нестандартно съчетание.

Ако искате и Вие да получите възможност да направите своя индивидуален избор и да изразите виждането си относно цветовата комбинация и дължина, заповядайте в TEODOR. Тук Ви очакват: 

  • дълги модели от 100% памук;
  • вълнени;
  • шарени;
  • цветни;
  • едноцветни;
  • екстравагантни.
Назад към всички новини