Бихме искали да Ви уведомим, че съобразно почивните дни, пратките се очаква да закъснеят. Весели празници!

Какво представлява коктейлно облекло за мъже

Какво представлява коктейлно облекло за мъже

Коктейлните събития обикновено се провеждат в следобедната част на деня и представляват различни фирмени мероприятия, премиери и представяния, но като цяло обстановката не е особено тържествена и формата на облеклото също. Как всъщност трябва да сме облечени ще стане дума в следващите редове.

Балансиран дрескод

Придържането към балансираността в облеклото е от изключително значение и за да се вместим в подобна рамка е препоръчителна употребата на едноцветни костюми или подобни на райета. Ризата да е с монотонен цвят, особено ако става дума за прием във висшето общество. В никакъв случай не бива да се прибягва до употребата на ярки и разноцветни облекла или аксесоари. Яркостта да е в тъмната област на палитрата и по възможност максимално добре да се допълва с костюма.

Блейзъри и аксесоари

Важна роля в коктейл събитията играят и допълненията, представляващи копчета за ръкавели, часовник и колан. Някои експерти препоръчват и носенето на шапка, но ако тя не пасва добре на образа, по-добрия вариант е да не я използвате. Разбира се, като става дума за аксесоари, те трябва да са висококачествени и нови, а не употребявани и дефектни.

Блейзърът може да е тъмен, но не черен или по-светъл, в зависимост от провежданото мероприятие. Ако то ще се състои в светлата част на деня, то и цветът може да е по-светъл, а жилетката е незадължително допълнение.

Видове ризи

Тя да е в монотонен бял или по-тъмен нюанс, но със сигурност различаващ се от този на костюма. Ако я носите без вратовръзка, добро решение е да откопчаете две от горните копчета, подчертавайки преднамерена небрежност, изглаждайки ненужните и нежелани формалности.

Какво представлява коктейлно облекло за мъже

ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ

 

Цена: 349.99лв.

Церемониален костюм от вълна с вискоза, подходящ за официални случаи.Черен цвят.Ситна структура.Втален силует.Закопчаване с 1копче.Шал яка от сатениран материал.Сатенирани копчета.Джобове филетки.Тонален хастар с контрастни детайли.Панталон с филетки.Моделът позира в размер 52.Продуктът се предлага в черен и тъмно син цвят.

Преглед

Съвети за обувки

Неофициалните оксфорд или дерби варианти с кожена материя са перфектно допълнение на цялостния образ. Без значение дали са с връзки или не, задължително са заострени в предната си част и издължени напред с тънка подметка и нисък ток.

Трябва ли да имаме вратовръзка

Не винаги е задължителна и можете да не я слагате ако ходите на сватба или на фирмено парти. Ако сте лектор или ще правите публична изява, тя е задължителен атрибут. Слага се също при провеждане на светски мероприятия, филмови премиери, изложби на известни художници и т.н. В тези случаи, стилът е изтънчен и елегантен.

Възможност за наличие на отличителни шалове

Носенето им е възможно само при не строгия дрескод и те да са направени от тънка фина материя, а целта им е създаване на отличителен белег. Те не са предназначени да ни топлят, но се носят заедно с цялостния стайлинг. При строги изисквания, подобен елемент е недопустим.

Колан

Той да е с широчина не повече от 3 см, а цвета да съответства на този на обувките. Носи се не твърде стегнат, а до толкова, че панталона да не се набръчква около него. Класическата изчистена форма на катарамата е за предпочитане пред различните нестандартни форми и визуализации.

Ако Ви предстои ходене на официално събитие и желаете да изглеждате на ниво, то Вие сте попаднал на правилното място. Ние в Теодор онлайн имаме правилната оферта за Вас:

  • винаги актуални и нови предложения на достъпни цени;
  • подготвени експерти, готови да Ви съдействат в подходящия избор на продукти;
  • само висококачествено марково изпълнение и луксозни мъжки стоки;
  • бърза обработка на поръчките и изпращането им до посочен адрес;
  • възможности за преглед и изпробване на покупката преди нейното плащане.

Само и единствено в Теодор ще получите толкова много изгодни условия на едно място. Очакваме Ви!

Обратно