Какво е жакардово сако и как да го носим?

Жакардовото сако е стилно и модерно облекло, което се вписва идеално в различни композиции в модата за мъже. За да изглеждате винаги привлекателно, трябва внимателно да обмислите образа си. Ние от онлайн магазин ТЕОДОР ви препоръчваме да следвате комбинацията от стилове, цветове и текстури. Изборът на аксесоари също е важен. 

Какво представлява тази материя

Жакардът е тъкан, която се създава чрез особено преплитане на нишки, които придават релефност на материята. Този материал се изработва предимно от естествени влакна – памук, лен, вълна. Въпреки това, с развитието на технологиите, изкуствената материя се използва активно. Лесно се поддържа, а визията е наистина луксозна.

Предимства на жакардовите сака

Едно от основните предимства е високата здравина, устойчивост на износване, както и практичност. Тази тъкан, дори след продължителна употреба, не променя първоначалния си вид и запазва всички положителни качества.

Благодарение на специален процес на боядисване, запазването на цвета е гарантирано дори след излагане на слънце и многократно изпиране. Луксозните и скъпи модели винаги ще бъдат на мода, така че, давайки предпочитание на такава тъкан, винаги ще бъдете в крак с тенденциите. 

В ТЕОДОР online ще откриете разнообразие от видове и размери и цветове. Изключително модерни са флоралните мотиви, а сатенираният ревер допринася за допълнителен лукс във всяка визия.

Как да носите мъжко жакардово сако

От ТЕОДОР ви предлагаме да следвате някои прости съвети, когато става дума за комбинации с дрехи и аксесоари:

  • изберете изчистен панталон, който не се натрапва и в същото време се съчетава с цветовете на жакардовото сако;
  • вталените модели с разнообразни шарки са много модерни и биха могли да бъдат акцентът във външния ви вид;
  • подходящи са официални кожени или велурени обувки, които са в един тон с дрехите, за да стоят като акцент във визията ви, без да се натрапват;
  • препоръчва се да го носите с едноцветна риза или елегантна тениска.
Назад към всички новини