Какво да обличаме в ежедневието си тази есен

Какво да обличаме в ежедневието си тази есен

Преходния сезон между зимата е много променлив и непостоянен, което налага правилното подбиране на мъжкото ежедневно облекло и нови идеи за това. Каква е есенната мода и защо карираните ризи в тъмни цветове, като зеленото, кафявото и жълтото са в тренд според TEODOR?

Какво се промени през последната година

2019 година е към края си, а есента вече е факт, така че е време като за начало да направим кратък обзор на промените в есенната мода и в ежедневното облекло:

  • на мода тази година на първо място са вталените дрехи и най-вече що се отнася до дънките и панталоните за мъже. Те значително подчертават фигурата и формата на краката, което дава увереност и прави визията по-стилна и елегантна;
  • този сезон тъмните цветове в карираните ризи също са в моден тренд и най-вече що се отнася до зеленото, кафявото и жълтото. Те отлично се съчетават и допълват помежду си, позволявайки оформяне на стилна бизнес визия;
  • днес актуална е практичността и удобството при ежедневното облекло, съчетаващо комфорт и бизнес стил с доза елегантност, а ние в TEODOR знаем как да го постигнем.
Какво да обличаме в ежедневието си тази есен

ПУЛОВЕР ЕДРО РАЙЕ В ЧЕТИРИ ЦВЯТА СИНЯ ОСНОВА

Стара цена: 79.99 лв.

Цена: 63.99лв.

Базов модел пуловер от 100% памук, подходящ за есенно-зимния сезон.Цвят син/сив/жълт.Десен райе.Плетка едра структура.Обло деколте.Метален аксесоар с лого на предницата.Моделът е облечен с размер М.

Преглед

Как да бъдем актуални тази есен

Без значение дали става дума за мъжко бизнес или ежедневно облекло, когато сме актуални с есенната мода се чувстваме по-уверени и стилни, така че нека видим как се движи тренда. Днес много актуално е подчертаващото фигурата облекло, особено, когато се насочим към карираните ризи с тъмни цветове, като зелено, кафяво и жълто. Съществуват множество идеи за различно съчетание между тях, така че да се получи добър бизнес и стилен мъжки образ.

Защо карираните ризи са отново на преден план

В мъжкото ежедневно облекло те са най-предпочитани, защото позволяват създаване на идеи за по-обширно съчетание с други дрехи и актуалност в есенната мода с елегантен и стилен мъжки аутфит. Ризите на райета правят мъжа да изглежда интелигентен, особено когато я комбинира с подходящи очила с черна рамка и тъмни цветове, като зеленото, кафявото и жълтото.

Също, днес в продуктовата гама на TEODOR могат да бъдат открити различни модели с дебела вълнена материя, подходяща за прохладните вечери.

Кога можем да добавим карирана вратовръзка според TEODOR

Универсалността на карираните ризи дава идеи и възможност за носене както при бизнес срещи и дори на работа, където дрескода е делови, така и при ежедневното облекло, характерно за есенната мода. В същото време, тъмните цветове, като зеленото, кафявото и жълтото напълно се допълват и са актуални за прохладния есенен сезон. Съчетанието им с подходяща раирана вратовръзка пък напълно ще завърши елегантния и стилен бизнес или кежуал мъжки образ.

Разбира се, вратовръзката без сако не е подходяща, така че следва да вземем под внимание и този нюанси, когато създаваме новия си аутфит. За допълнителна информация и още идеи, заповядайте в TEODOR, където нашите модни експерти Ви очакват.

Обратно