Какво да облека на интервю за работа?

Защо е важно да изглеждам добре

Както се казва “по дрехите посрещат, а по ума изпращат”! Тази поговорка в случая е напълно валидна. Трябва да се стремим първите впечатления от нас да са възможно най-добрите. Замислете се за усещането Ви, когато видите някой със стари и захабени мъжки дрехи и друг, който е с нови, чисти и изгладени такива. В първия случай нямате усещане за уважение към човека, камо ли да му възложите отговорна задача.

 

Във втория се създава впечатление за отговорност и дисциплинираност. Той вдъхва уважение и респект. А работодателите търсят точно такива хора, особено когато става дума за отговорна позиция, като мениджърската например. Вие трябва да сте официални, елегантни и стилни.

 

Какво да нося на интервюто

Облеклото ни да е ново и да няма стърчащи конци, скъсани участъци от него или петна. Замислете ако вие сте на мястото на интервюиращия, как трябва да изглежда перфектният Ви кандидат? Създайте си една цялостна картина за него и се постарайте да изглеждате точно така. Разберете малко повече за свободната позиция и според изискванията за нея се облечете съобразно тях. 

 

Ако ще правите срещи с клиенти и ще се показвате на публични места, костюмът и ризата е добро решение със всичките съпътстващи аксесоари. По този начин ще създадете визуално усещане в отсрещния, че вие сте точния човек. 

 

Защо да се доверя на TEODOR

Защото при нас ще откриете мъжкото облекло, с което да постигнете очаквания от вас ефект, а именно да се харесате на бъдещия Ви работодател. Имаме дори готови комплекти, специално селектирани да отговарят на настоящите модни тенденции. Закупувайки такъв, вие се обличате изцяло в представителни и елегантни мъжки дрехи, с които ще спечелите доверието на всеки интервюиращ човек.

 

Всичко в онлайн магазина TEODOR е изработено с висока степен на качество, а цените ни са най-добрите в сферата. Разгледайте предложенията ни и ако се нуждаете от съдействие, свържете се с нас. Mолучавате още:

  • възможност да тествате покупката си и да я смените или върнете обратно, а ние ще Ви върнем парите;
  • да пазарувате от комфорта на дома си;
  • да избирате измежду огромна гама от различни по вид, размери и цвят стоки;
  • да станете участник в програмата ни за лоялни клиенти;
  • възможност да посетите някой от физическите ни магазини в по-големите градове на страната.

 

Побързайте, очакваме Ви!

Назад към всички новини