Какви са предимствата на мъжките ризи от лен?

С какво мъжките ризи от лен превъзхождат останалите

Те са еднакво подходящи за работа, за бизнес ангажименти и за свободното време. Неустоими са в горещото време, тъй като не пречат на кожата да диша свободно и предотвратяват неприятното изпотяване. Ленът като материал има предимството да заличава несъвършенства във фигурата, като умело прикрива проблемни зони. С мъжките ленени ризи от онлайн магазина на ТЕОДОР винаги ще изглеждате елегантно, модерно и стилно. Освен традиционната бяла дреха можете да разнообразите гардероба си с цветни, красиви модели. 

Видове мъжки ризи от лен

Винаги можете да надскочите еднообразието в модата за мъже и да покажете безупречна визия, като изберете ленена риза:

  • с дълги ръкави – за създаване на по-строг и делови вид, отличаващи се с тонална или контрастна бродерия, попска яка и ширит, джоб, лого, навиващи ръкави и др.;
  • с къси ръкави – безупречно вписващи се в лекия градски стил, модели с плетена яка и бродерия, копчета с лого, вталени или свободни.

Мъжките ленени дрехи са екологично чисти продукти, тъй като при производството им не се употребяват синтетични примеси. Те са хипоалергенни и не дразнят кожата. Смята се, че като естествен антисептик, ленът има предимството да неутрализира телесни течности и миризми, като потта. 

Как се носи мъжка риза от лен

Нейното предимство е, че може да се комбинира в различни трендове. Материята се мачка лесно, но това придава бохемско излъчване както на мъж в зряла възраст, така и на всяко момче. Градската среда предполага подобен уличен аутфит и арт визия. Макар и с дълъг ръкав и от по-груба материя, ленената дреха е подходяща за лятото, тъй като държи хладно. Особено предпочитани от господата в жегите са моделите с къс ръкав, когато търсят по-небрежен стил. Материята е с предимство и за времето на плажа, тъй като съхне бързо. 

Всеки мъж, който държи на безупречния си външен вид, трябва да има и от двете разновидности. Някои от тях са подходящи за комбинация със сако, други са създадени с дизайн и кройка за свободно носене върху панталона, като за тази цел задължително трябва да са с подходяща дължина.

Назад към всички новини