Какви са предимствата на якетата от естествена кожа

Защо да изберете яке от естествена кожа

В онлайн магазин TEODOR ще попаднете на маркови модели с български произход. Сигурно ще се запитате защо е важно това? Отговорът идва на секундата - защото оригиналната изработката на кожените ни якета за мъже е уникална и прецизна, независимо за кой сезон е предназначена бъдещата ви покупка. Общо казано, пролет, лято, есен, зима, избор за вас винаги ще има. В следващите няколко реда ще обърнем внимание на видовете и върху кои важни характеристики трябва да се съсредоточите:

  • Видове - да, те са много и разнообразни, въпреки че на пръв поглед може би не изглежда така. Те могат да са както с изчистени и семпли линии, така и с много мотиви, детайли и допълнения, като качулка например, по тях. Важен е единствено вашият вкус за красота и стил;
  • Материали на изработка - ето я и ключовата част. Основният и най-важен фактор е, че са изработени изцяло от естествени материали. Това е достатъчен критерий за комфорт, защото материята е дишаща и позволява подвижност, благодарение на еластичността си;
  • Размер - преди да направите съответния избор, трябва добре да знаете размера, на който отговаряте. Кройката може да е както вталена, така и по-широка;

Вече със сигурност сте по-запознати с предимствата, които предлага естествената кожа и сме сигурни, че след прочита на тази статия, вече ще сте много по-запознати с този тип връхна дреха.

Как да носим яке от естествена кожа

Естествено въпросите, които изникват в главите ви не се свеждат само до това какъв вид да изберете, а и с какво да го комбинирате и отива ли на всеки моден стил.

Модата и тенденциите през годините много се менят, но не и тук. Коженото яке си е класика в жанра и винаги бихте могли да демонстрирали добър вкус, облечени по този начин. Обърнете внимание на съветите, които сме ви подготвили, за да бъде визията ви напълно завършена:

  • Универсалността, която носи тази дреха е експлозивна. Защо ли? Ами просто защото можете да комбинирате с абсолютно всичко. От риза до елегантен панталон;
  • Както вече споменахме, демонстрира изисканост и вкус. Ако искате да привлечете вниманието, сега е вашият момент. Комбинирайте с кожено лятно яке в кафяв цвят, обуйте мокасини в същия, или с един тон по-светъл тон, и ние ви гарантираме, че ще оберете овациите.

Модата не е въпрос, който засяга математиката. При нея условието на задачата е ясно, но решението е изцяло във ваши ръце. Така че, призоваваме ви да направите по-бързо избора си и да се появите със стил на предстоящата ви бизнес вечеря. 

Назад към всички новини