Какви мъжки ризи ще откриете в TEODOR

Едноцветни модели

Те са подходящи за съчетаване с шарена тениска отдолу, за да изпъкне повече мъжката риза. Можете спокойно да комбинирате с къс панталон, маратонки или чехли - както Ви е по-удобно и комфортно за летните месеци.

Мъжки ризи с дълбоко деколте

Много актуални са за летния сезон. Вдъхновени са от Испания, а платовете са тънки и ефирни, изключително подходящи за топлите дни.

Различни цветове и десени

Цветовете са много разнообразни - червено, оранжево, розово, синьо, заедно със стандартните бяло, черно и сиво, са само някои от предложенията на пазара. Стандартните модели можете да комбинирате с по-смел цвят или кройка костюм. По-неутралните цветове са по-подходящи за вталените предложения и можете да ги комбинирате с дънки или по-спортен панталон. Едни мокасини или сандали биха били добър завършек на тази визия. Карго панталоните, които са много актуални не се съчетават добре с по-официални горни дрехи, затова Ви съветваме да не ги носите в съчетание с мъжка риза.

 

Мъжки ризи с принт

Тези видове са много актуални за летните месеци. Шарките ще Ви направят забележими от всички и ако целите това, такъв модел е един от задължителните в гардероба Ви.

Сатенени модели

Те бяха доста модерни преди години, но сега явно модата се завръща, защото отново започват да се предлагат на пазара. Изключително приятни материи, които също са подходящи за лятото. Лъскавата им повърхност сега е в модерните цветове - лимонено жълто и оранжево, както и някои тъмни цветове.

Раирани модели

Те са известни като Оксфорд, а цветовете им са бял, син или лилав, като задължителни са райетата. Те се предлагат и в големи размери, като това е много важно за по-едрите мъже, които трудно си намират подходящите дрехи.

В онлайн магазин ТЕОДОР можете да откриете още модели, а разнообразието е голямо. Качеството на материите е гарантирано, а цените достъпни. Всеки може да открие това, което търси. Ако имате въпроси, можете да се свържете с екипа на магазина и да получите най-добрите съвети.

Назад към всички новини