Как да се обличаме за кръщене, сватба или дискотека?

Какви мъжки дрехи и аксесоари да изберем за различните поводи

Всяко отделно мероприятие изисква определен дрескод от посетителите, както и съпътстващите ги аксесоари. Съставихме кратък списък от разпространените поводи, изискващи специфично облекло:

 

  • На официалните събития, като сватби, кръщенета, годежи, на ресторанти и т.н. е добре да заложим на класическия официален костюм, благодарение на който ще изглеждате елегантни, стройни и представителни. Задължително присъствие в случая са и дребните детайли, като копчетата за ръкавелите, щипката на вратовръзката, колана, кърпичката на предния джоб и т.н. Цветовете да не са искрящи, а заложете на тъмните акценти с малки разлики в нюансите;
  • На дискотека, купони и вечеринки се препоръчва по-спортния стил, като комбинация например от дънки, кецове, тениска и спортно елегантно сако, без излишни допълнения. Освен, че така ще се чувствате по-комфортно, ще изглеждате добре и модерни за самия случай;
  • Бизнес срещите са друг момент, в който се изисква доста прецизен поглед към детайла. Хубаво е костюмът да е тъмен, ризата бяла, а вратовръзката малко с по-светъл нюанс от сакото. Портфейлът и останалите допълнителни елементи да са по-луксозни. Всички налични аксесоари, вървящи ръка за ръка с дрескода са силно препоръчителни, с изключение на кърпичката в предния джоб - тя не е задължителна в случая;
  • По време на разходка, спортуване или пикник в гората, спортните и свободни дрехи са много подходящи. Те ще ви карат да се чувствате по-свободно и комфортно по време на движение.

 

Какво Ви предлагаме ние от TEODOR

В онлайн-магазина Teodor.bg сме Ви приготвили огромна гама от мъжки дрехи и допълнения - костюми, сака, панталони, портфейли, дънки, ризи и каквото се сетите още. Всичко се предлага с разнообразие от цветови варианти и размери на достъпни цени! 

 

Без значение дали Ви предстои официална среща, мероприятие или просто ще ходите на разходка с приятели, ние имаме специално решение за облеклото Ви! Гамата ни е толкова разнообразна, че дори и най-претенциозните клиенти, в крайна сметка намират подходящата комбинация за тях.В ТЕОДОР ще намерите идеално облекло за дискотека,тоалет за сватба, костюм за кръщене, официални тоалети и т.н.

 

Ако и вие сте в затруднения с избора си и търсите професионално мнение от експерт, свържете се с екипите ни и те с радост ще Ви консултират напълно БЕЗПЛАТНО за да бъдете най-добре облеченият мъж на специалните за вас поводи. 

 

Още повече, че даваме възможност на клиентите си, ако покупката не им хареса, да я върнат в рамките на 30 дни от датата на получаването, а ние ще им възстановим платената сума обратно, което не Ви ли се струва страхотно?! Смятаме, че нищо не губите, а само можете да спечелите, за това потърсете ни още сега и с радост ще съдействаме индивидуално, специално за вас! Очакваме Ви!

Назад към всички новини