Какъв модел пуловер да изберем и от каква материя?

Кои видове пуловери са актуални към момента

Каква кройка ще предпочетете зависи от начина, по който чувствате модела, когато го мерите. Популярните разновидности са:

  • С кръгло деколте — универсален вариант, който може да се съчетае с различни дрехи;
  • V-образно деколте — красив модел, който визуално издължава врата. Много подходящ да се носи с вратовръзка;
  • Висока яка — функционална дреха, която ще ви осигури топлина през студената зима;
  • Поло яка — създава елегантна визия и предлага търсения комфорт. През хладната пролет може да се съчетае с дънки.

Съвременната мода отговаря за комбинациите, които можете да направите.

Как материята влияе на комфорта

Естествените тъкани винаги са били предпочитани, защото са устойчиви и качествени. Инвестирайте независимо от по-високата цена, защото ще носите любимата дреха дълго време. Памучната материя е много харесвана, защото може да се носи през различните сезони. Удачна е както за зимата, така и за по-хладната есен. Кашмирът от своя страна изглежда елегантно и е една изискана материя. Изберете модел и цвят, които ще могат да се съчетаят в повече комбинации. За да изглеждате стилно, пуловерът трябва да подхожда идеално на фигурата ви. Вълнените материи са класика, която винаги е актуална.

В интернет пространството ще откриете различни съвети за това как да комбинирате и носите мъжки пуловер. Тази универсална дреха е подходяща както за офиса, така и за почивните дни. Винаги избирайте удобството и разбира се модерния дизайн. Ако в даден момент ви се иска да бъдете забелязани, заложете на вариант в по-ярки и нестандартни цветове. Производителите са се постарали да задоволят всеки клиентски вкус и да ви предоставят така търсеното разнообразие. Не се колебайте да си доставите удоволствие с една нова и качествена дреха.

Назад към всички новини