Какъв цвят обувки да носим със сив панталон?

Кои цветове се съчетават най-добре с него

Важен детайл от стилното облекло са подходящите обувки. За да изберете най-подходящата комбинация, е важно да вземете предвид тона. Ако сивите панталони са в по-хладен тон, опитайте да ги съчетаете с други студени нюанси, като синьо. Ако са топли, помислете дали да ги носите с топли цветове, като кафяво и виненочервено. Понякога структурираните обувки в два материала или цвята могат да изглеждат страхотно. Комбинацията в сиво-бяло, черно-бяло, черно-кафяво изглежда страхотно. Не са лоши "приятели" и комбинации от различни текстури.

Какви обувки да изберете

Изборът на правилния чифт е много важен за създаването на модерен тоалет. Следвайте традиционните правила за комбиниране, ако става за класически, бизнес стил. Ако сте избрали класически сив панталон и риза, заложете на елегантните, черни модели. Добро правило е и “Обувките като панталоните или по-тъмни”. Добри съчетания са също:

  • кафявите обувки изглеждат наистина стилни, когато са съчетани с дълги сиви панталони. За да постигнете тази комбинация, просто трябва да изберете правилния нюанс. За смела и свежа визия изберете класически обувки в светлокафяв тон. За по-традиционен и изискан външен вид, изберете тъмнокафяви модели;
  • бургундските могат да бъдат чудесни и да изглеждат невероятно елегантни в съчетание с кариран спортен модел. Те създават стилен контраст в комбинация с елегантен летен панталон. Цветът е по-смел от обичайните черни или кафяви. Като такъв, това е подходящ избор за тези, които искат да бъдат различни. 

От материалите на обувките трябва да предпочитате естествена кожа, лак, велур. По-добре е незабавно да се откажете от изкуствената кожа, тъй като благородното сиво не толерира съседство с подобен материал.

Възползвайте се от разнообразните модели, които можете да откриете online в ТЕОДОР, и създайте уникална визия, подходяща за всеки ден или за официални събития.

Назад към всички новини