Как се слагат тиранти и как да ги носим?

Съществуват мъжки аксесоари, които често биват подценявани поради незнанието как да бъдат използвани. Като такъв артикул се открояват тирантите, които изглеждат ефектно, притежават нужната естетика и отличителен дизайн. Те могат да бъдат акцентът във вашата крайна визия, като ѝ придадат нужната индивидуалност. Но какво трябва да знаете за тях?

Защо да изберете слагане на тиранти за вашата визия? 

В тези елементи от облеклото има голям чар. Те не просто поддържат панталона в отлично фиксирано положение, но и изглеждат толкова ефектно, колкото и функционално. Създават  впечатляващя визия в комбинацията с риза и панталон, а дори и дънки.

Тези мъжки аксесоари разполагат с метални елементи, притежаващи солидност и издръжливост, което прави подобни артикули дълготрайни и износоустойчиви. В зависимост от марката и вида, могат да бъдат изработени от вискоза, коприна и дори да притежават кожени елементи. Могат да бъдат с щипки или с копчета, в зависимост от вашите предпочитания. Дизайните са разнообразни, като ще откриете както много класически модели, така и екстравагантни, с флорални или други цветни мотиви.

Освен цвят, трябва да изберете и форма. Съществуват X-образни и Y-образни, като вторите модели се характеризират като по-модерни и естетически издържани.

Как се извършва слагането на тиранти?

Слагането на тиранти е мисия, която за повечето мъже изглежда сложна. Има различни начини, по които да поставите този аксесоар и да го превърнете в акцент на своята визия. Нашите специалисти от Теодор дават следните инструкции, които да следвате, за да се радвате на този артикул успешно:

  1. Закопчаване към панталоните – аксесоарът се поставя преди обуването на панталона. В зависимост от вида, който сте избрали, Х или Y-образна форма, се определя и слагането.
  2. Правилно позициониране – важно е да ги поставите прецизно, като те трябва да се разполагат между гръбнака и страните на лявата и дясната половина на тялото.
  3. Не поставяйте колан, когато предприемете слагане на тиранти. Наличието и на двата аксесоара може да повлияе визията негативно.
  4. Презрамки – те трябва да бъдат прекарани през раменете ви. Те също трябва да бъдат центрирано разположени.

Използвайки металните елементи, които позволяват регулиране на дължината, можете да предприемете прецизно и правилно слагане. По този начин, можете да скъсявате и удължавате каишката, което не само ще ви позволи отлична фиксация на панталоните, но и ще допринесе за стилния ви външен вид. 

Назад към всички новини