Как се носи риза с пуловер

Как да съчетаем модерни дрехи от различни материи

Една от най-елегантните комбинации е тази на пуловер шпиц със светла риза. В общи линии се препоръчва цветът на дрехата отдолу да бъде по-светъл. Такъв тип съчетания говорят за изтънчен стил и добър вкус. Тънката материя на дрехата отдолу кореспондира с меката връхна. В този случай ще бъде много подходящо да добавите и вратовръзка. Излъчването би се получило страхотно. Елегантният стил винаги се приема добре от партньори или при някоя дори неофициална среща. Деколтето на блузата трябва да бъде достатъчно плитко, за да не се разкрива нищо повече, освен яката и вратовръзката отдолу.

Идеи как да изглеждаме перфектно с пуловер през различните сезони

Нищо не пречи да носите често този тип облекло. Експериментирайте по следния начин:

  • Лято —  материите и на двете дрехи да са достатъчно фини и нежни на допир. С това си гарантираме чувство на лекота вечерно време;
  • Есен — възможностите тук са повече, защото това е най-подходящият сезон за комбинацията риза с пуловер;
  • Зима — в студеното време е подходящо да се носят по-плътни и топли материи, които съчетани, ще ви предоставят търсения комфорт.

Сами разбирате, че в съвременната мъжка мода правилните комбинации носят винаги успех. Независимо от сезона, привличайте погледите!

Това, което остава непроменено през годините, е присъствието на елегантната риза в мъжката визия. Да се носи на официални събития и в ежедневието, говори за добър вкус. Днес модерният мъж я комбинира с различни артикули, за да ѝ придаде по-модерен и желан вид. В крайна сметка облеклото е въпрос на лично виждане и вкус. Модните съвети донякъде могат да ви насочват в правилната посока, но накрая вие сами ще изберете начина, по който желаете да изглеждате пред обществото.

Назад към всички новини