Как се носи мъжко палто. Съвети от TEODOR

Какви видове има

Видовете, на които днес ще обърнем внимание, определено ще разгърнат въображението ви и накрая на тази статия със сигурност ще успеете да си представите цялостната си визия с новото си мъжко палто. Моделите обикновено са с дължина под таза, но има и къси модели, които също имат способността да се приобщават към всеки един моден стил. Какво точно имаме предвид, ще Ви споделим в следващите редове:

  • Палтото е класиката. Има вродена елегантност, което го прави предпочитан вариант за връхна дреха през студените месеци. Пример ще ви дадем с така наречения модел пардесю. Този модел е познат с двуредно закопчаване и обикновено е с дълга кройка. Ще го разпознаете, освен по копчетата, и по-големите ревери и по вълнената материя;
  • Коженият модел можете да носите в по-официална среда, като той може да е с къса кройка, която чудесно ще отива на елегантния ви и изискан костюм;
  • Съветваме ви да заложите на маркови варианти, които също можете да намерите на достъпни и евтини цени. Всеизвестно е, че марковите модели са с по-добра изработка и качество, което ви гарантира, че те дълго време ще са ваш спътник в студените есенно-зимни дни.

Като говорим за видове, няма как да не отбележим, че има и широка цветова гама за избор. Бързата идея, която ще Ви дадем е, че черното е уникален цвят, защото е подходящо за всеки повод и ситуация.

С какво да го комбинираме

Разбира се, че едно добре подбрано мъжко плато не е достатъчно, за да изглежда визията Ви завършена. Именно затова сме си наумили няколко идеи, които ще Ви споделим тук:

  • Правилните аксесоари - да, те са важна част. Помислете каква шапка да добавите към модерната си визия. Материя като велур чудесно би си подхождала с тази ви връхна дреха;
  • Обувки - нямаше как да ги пропуснем, защото те също са водещ елемент. Заложете на изчистен, семпъл и елегантен модел, отново черният цвят би могъл да Ви помогне да изградите аутфита си за деня по-лесно.

Вече сме убедени, че си се представяте облечени в мъжкото си палто. Този стил издава вкус, класа и усет към детайлите. Така че не се колебайте да покажете своя потенциал. 

Назад към всички новини