Как се носи кариран панталон. Съвети от TEODOR

Къде се носи кариран панталон

Подходящ е за различни поводи, включително и като част от официален костюм, стига елементите, честотата на повторението им и цветовете да са правилно подбрани. Ако се колебаете в избора си, разгледайте предложенията в онлайн магазина на ТЕОДОР и се запознайте с актуалните модели.

Карирани панталони с фини линии в по-неутрални нюанси са типични за бизнес среда и се приемат за универсални. Наситените цветове са екстравагантни и отиват на младите и дръзки господа. Ярките модели са идеални за младежки партита, по време на ваканция и за романтични срещи. Наситените багри и контрастните комбинации са за мъже, които на всяка цена искат да бъдат забелязани и да се отличат от останалите.

С какво да комбинирате кариран панталон

За да се запази баланса и да няма претоварване на нюанси и декорации, желателно е останалите дрехи да са неутрални, без пъстри шарки и излишни аксесоари. Така карето ще изпъкне и ще впечатлите със стил и вкус. За офис облекло използвайте подходящи ризи, като за по-хладно време можете да допълните с къса жилетка или яке, както и да изберете класическия вариант с плетен пуловер. Когато се забавлявате с приятели или сте на семейно събиране, спокойно можете да облечете цветна тениска, да вземете любимото си спортно сако и да добавите колан с ефектна катарама.

Според материята, от която са изработени, препоръчваме карирани панталони от:

  • фина вълна с еластан, удобни за всякакви поводи, включително като част от костюм;
  • студена вълна, която е специално обработена, за да бъде по-лека и лесно дишаща;
  • памук с еластан за по-топлите месеци на годината;
  • комбинация от вискоза, полиестер и еластан, изключително удобна за пътуване.

Вталените модели са подходящи за официално облекло по всякакви поводи. Сред най-предпочитаните цветове са син, кафяв и черен. Изключително елегантно стои олекотен модел чино в червен цвят с копче в талията.

Какви обувки вървят с кариран панталон

Сред най-добрите идеи и за деня, и за вечер, са мокасините и обувките тип оксфордки. За любителите на спортния стил са подходящи маратонки с текстилна горна част.

Назад към всички новини