Как да закопчаваме правилно сакото

Как да закопчаваме правилно сакото

Една история за крал Едуард Седми разказва за правилния начин на закопчаване на мъжките сака с три копчета и как всъщност е възникнал той. По-долу накратко ще Ви запознаем с нея, ще видим каква е традицията за правилно закопчаването в настоящия момент и дали трябва да носим мъжко сако с едно, две или три копчета. Ще видим също дали трябва да носим спортни сака или елегантни, от велур или вълнени? Какви са препоръките на TEODOR в тази посока?

Историята на крал Едуард Седми за правилното закопчаване

Някои хора смятат историята за мит, но според изданието Business Insider тя е напълно автентична и разказва за времето, когато крал Едуард Седми е още принц на Уелс. В периода 1906 - 1910 г. костюмите са изключително модерни, а кралят по някаква причина много надебелява и започва да носи мъжкото си сако с разкопчано долно копче, за да може да се побира в него. Това обаче започва да прави впечатление на цяла Англия, при което всички от уважение към крал Едуард Седми започват да се придържа към тази особеност с разкопчаното долното копче и това се превръща в традиция.

Това разбира се е валидно, без значение дали става дума за едно, две или три закопчавания, за спортни сака или вълнени и от велур, което се превръща в традиция. Естествено не всички вярват на тази история, смятайки я за нелепа, но според британските модни хроникьори, тя е факт. За да се сдобиете и Вие със спортни сака или елегантни, от велур или вълнени, заповядайте онлайн или на място в TEODOR, където нашите експерти ще се погрижат.

 

Как да закопчаваме правилно сакото

ВЪЛНЕНО САКО КАРЕ В СВЕТЛО СИНЬО И КАФЯВО

Стара цена: 249.99 лв.

Цена: 174.99лв.

Спортно-елегантен модел сако от 100% вълна, подходящ за есенно-зимния сезон.Цвят син/кафяв.Десен каре.Втален силует.Закопчаване с две копчета.Копчета на ръкавите 4бр.Джобове с капаци.Два шлица на гърба.Моделът е с цял хастар.Ригли на ръкавите и ревера в тон с основния плат.Ефектни копчета в кафяв цвят и лого.Моделът е облечен с размер 48.

Преглед

Различните начини на носене на сако в настоящето

Днешните мъжки сака обикновено имат по едно, две или три копчета, но като цяло традицията повелява към употребата на две, така че задължително оставяйте долното разкопчано, което всъщност е и съвета на крал Едуард Седми. Правилото разбира се е валидно, без значение дали става дума за спортни сака или елегантни, от велур или вълнени.

За да сте в тренда на мъжката мода и да придобиете подходящият за настоящия момент аутфит, посетете ни онлайн на TEODOR. Тук освен голямото разнообразие от възможности, нашите експерти ще Ви съдействат и в правилния избор. Но как всъщност да увеличим увереността си, че изглеждаме добре

Какво ни съветва TEODOR за повече увереност

За да сме максимално уверени и в крак с традицията, трябва да знаем, че изглеждаме добре, а това означава правилно да сме подбрали и комбинирали отделните елементи от облеклото и цялостния образ. Без значение дали искате да носите мъжки сака или спортни сака, елегантни, вълнени или от велур, с едно, две или три копчета, свържете се нас в TEODOR, където експертите ни ще Ви съдействат за придаване на актуална според случая визия. Избирайки нас, също Ви очакват:

  • атрактивни предложения и неустоими оферти;
  • отлично обслужване и голямо разнообразие от възможности за мъжко елегантно облекло;
  • специално създадена за лоялните клиенти програма с множество отстъпки;
  • бързи доставки и висококачествени решения.

Възползвайте се!

Обратно