Как да сме стилни докато пътуваме

Удобство преди всичко

За да се чувстваме удобно по време на път, облеклото ни трябва да създава нужния комфорт, а това се постига, когато размерът е точно определен според телосложението ни. Най-лесно е да се облечем и да сме в състояние да движим освободено, както ръцете така и краката си.

Най-удачното облекло в случая е спортно-елегантния стил. Ако пътуваме през топлите летни месеци, чудесна комбинация е риза с панталон и леки мъжки обувки. В случай обаче, че ще пътешестваме през есенните и студени месеци, можем да заложим на допълнително вталено сако или палто.

От какво имаме нужда

За да допълним стила си, трябва да прибегнем и към някои аксесоари - нужните ни чанти, часовник и колан. Това са неразделни допълнения от оборудването за път. Те допълват образа ни и помагат да съберем необходимите за нас елементи - документация и различни други прибори.

Нужно е да вземем с нас и още важни принадлежности: 

  • Бутилка с вода за да се хидратираме периодично; 
  • Още принадлежности - одеколон или парфюм за да поддържаме приятния аромат около себе си;
  • Допълнителни вещи за лична хигиена - четка за зъби, мокри кърпи, гребен за коса, шампоан и др;
  • Поне още един чифт облекло, които да подменим при непредвидени ситуации - поява на петно, скъсване и т.н;
  • Допълнително дрехи за метеорологичните промени - при пътуване надалеч за продължително време, трябва да се застраховаме с по-дебели връхни дрехи, като жилетка и пуловер.

Защо да се доверите на TEODOR

Защото при нас ще откриете всичко необходимо за вашата екскурзия или работна визита и предпочитайки нас със сигурност ще сте стилни навсякъде. Имаме дори специално селектирани комплекти за цялостна визия, комбинирани според най-новите модни трендове, което е гаранция че ще изглеждате превъзходно.

В онлайн магазина TEODOR предлагаме най-добрите мъжки дрехи от най-високо качество на достъпни цени. В случай, че се колебаете в избора, имате на разположение висококвалифицирани модни консултанти за безплатни съвети относно предпочитанията Ви.

Наред с всичко друго, следете блога ни редовно. Там публикуваме полезни материали и винаги ще откриете нови и креативни идеи за собствения си стил. Заповядайте, очакваме Ви с нетърпение.

Назад към всички новини