Как да сгънем кърпичка за сако

Практическо ръководство

Кърпичката в горната част на сакото трябва не просто да е натъпкана в джоба и да стърчи отгоре, а има специални начини на нейното оформяне и поставяне. Подобен малък и на пръв поглед незначителен елемент от цялостния стайлинг, демонстрира елегантност, изтънченост и компетентност в областта на официалното облекло. По-долу сме приготвили няколко модела за връзване, обясняващи нагледно как става оформянето на кърпичка за малкия джоб на сакото:

 

Варианти:

  • Сгънати на две - това е най-простият и елементарен случай, състоящ се в прегъването на две, образувайки квадрат, чиято горна малка част се подава от джоба. Наричан още президентско сгъване, то е подходящо за наистина строго официални поводи;
  • На три - вторият начин се постига чрез три сгъвания, сформиращи триъгълник, чийто връх се вижда. В случая създаваме квадрат с еднакви четири страни, събирайки противоположните ръба и създавайки равностранен триъгълник. След това, ако мислено спуснем права линия от върха надолу, ще разделим триъгълника на две. Сега хващаме единия ъгъл и го прегъваме до равнището на тази линия. Същото правим и с другия, образувайки се форма на къщичка с покрив. Именно той се подава навън след поставянето. Носи се при провеждане на ежедневни събития, но без вратовръзка;
  • Кръгообразни - наричано още ежедневно връзване, то е подходящо за комбинация със спортно-елегантен блейзър и без вратовръзка. Слага се аксесоара в разгънато изпънато състояние и се хваща през средата с два пръста, издърпвайки се нагоре. С палеца и показалеца на другата ръка изпъвате образувалия се конус от върха надолу, така че да се получи формата на цвете, което всъщност се подава отвън.

 

Препоръчани продукти

На електронния ни щанд ще откриете голям избор от възможности с различни цветове и материал на изработката. Такива са например моделите, произведени от памучна или вълнена естествена материя с разнообразие от цветове като например червена кърпичка за сако с флорални мотиви, бяла принтирана кърпичка и т.н. Всяка от тях е с различни размери на кърпички за сако, простиращи се от 20х20 см или 30х30 см. Получавате също достъп до възможности за избор от тъмни или ярки цветови нюанси, определени декорации във формата на едри или ситни шарки и т.н.

 

Все пак, който и от вариантите да изберете от търговския онлайн обект на фирма Теодор, можете да бъдете уверени, че получавате най-доброто качество на неустоими цени. Всички продукти при нас са абсолютно маркови, защото си ги произвеждаме ние под собствен бранд и можем да Ви уверим, че изпълняваме строга политика за поддръжка на най-висококачествено изпълнение. Така, че доверявайки ни се, Вие залагате на истинското и високо качество на мъжките облекла и аксесоарите към тях. Очакваме Ви!

Назад към всички новини