Как да се облечем за коледни и новогодишни партита?

С наближаването на коледната и новогодишната нощ, настъпва времето да избираме подходящи тоалети за предстоящите празненства. Без значение дали става въпрос за фирмено събитие или парти в заведение, добрата визия е препоръчителна. Няма нищо по-хубаво от това да изглеждаме и да се чувстваме прекрасно на този ден.

Интересни предложения за новогодишната нощ

На първо място, важно е да преценим с какъв тип дрехи можем да бъдем на конкретното събитие, на което сме избрали да отпразнуваме новогодишната нощ и коледните празници. Ето някой добри идеи за подходящо облекло от онлайн магазин Теодор:

 1. Официален костюм
  Ако присъствате на по-официална вечеря, може да сложите стилен и елегантен костюм. Съчетавайки го с правилната риза, ще бъдете неотразими на Коледа или Нова година.

 2. Неглиже
  Ако планирате да прекарате някой от празниците у дома, може да облечете нещо по-удобно, не толкова взискателно и да изглеждате по-неглиже. Изберете свободен панталон или дънки, в съчетание с хубав пуловер.

 3. Екстравагантно облекло
  Новогодишната нощ предполага по-разчупена визия. Това означава, че спокойно може да заложите на по-нестандартни и интересни цветови комбинации, с които да изпъкнете в празничната нощ.

 4. Спортно-елегантно облекло
  Спортно-елегантният стил позволява да сложите любимите си дънки и някоя от хубавите ризи в гардероба си. Не забравяйте, че е важно дрехите, които ще облечете да ви бъдат достатъчно комфортни, тъй като новогодишната нощ трае дълго – най-често до сутринта.

 

Независимо какво облекло сте избрали, придържайте се най-вече към личния си стил и комфорт.

Какви аксесоари да добавим към облеклото за празничната нощ?

Аксесоарите са важна част от всяка визия. Според стила, който сте избрали за празниците, добавете към него подходящи аксесоари. Един от най-важните за мъжете, е коланът. Изберете такъв модел за крайната ви визия, който добре да допълва избора ви на дрехи. Хубаво е да бъде в един и същи цвят с чантата ви, ако носите такава.

Не пропускайте да подберете и подходящи обувки. Съчетайте ги цветово с останалите детайли от крайния изглед. Така ще получите един подходящ тоалет за предстоящите празнични партита. Не забравяйте, че е от съществено значение да залагате на удобни предложения, за да се чувствате добре през цялата вечер.

 

За господата, които са решили да заложат на сако за вечерта, може да добавят към него кърпичка, която да бъде акцент или да ви допълва визуално.

Назад към всички новини