Как да променим стила си с ограничен бюджет

Как да променим стила си с ограничен бюджет

Често се случва да решим да променим стила си на обличане, но не знаем точно кое ще ни отива, а в същото време имаме и ограничен бюджет, с което задачата се усложнява и е нужно да проявим креативност. Днес ще се опитаме да дадем някои насоки в тази посока, за да Ви улесним максимално в решението.

Когато имаш нужда от промяна

Когато в съзнанието ни се появи чувството за промяна в начина на обличане и имиджа, това означава, че трябва да сменим визията си, чрез нови мъжки дрехи. Процеса започва от решението как искаме да изглеждаме? В случай, че стартираме някакъв бизнес, изискващ срещи с клиенти, то ние трябва да сме стилни и елегантни чрез закупуването на костюм, вратовръзка, риза, обувки и т.н.
 
В уличната визия, по-важното е да изглеждаме добре и да заложим на спортно-елегантната външност, използвайки дънки, блуза или тениска, комбинирани с подходящото сако и обувки. Последният завършек на външността ни се състои в удачната комбинация от цветове. Най-общо казано, за предпочитане е да не използваме прекомерно ярки акценти, а да се придържаме към по-умерените варианти. 
 
Аксесоарите и излишните дранкулки можем да си ги спестим и значително ще снижим и сумата за харчене. Базовото облекло няма да ни направи по-грозни, а за да намалим още нужната ни сума, започнете да следите големите намаления, особено в периода на кампаниите “Черен Петък” и се възползвайте.
Как да променим стила си с ограничен бюджет

ЕФЕКТЕН СТРУКТУРЕН КОСТЮМ В КАРЕ

 

Цена: 299.99лв.

Елегантен костюм от вълна с вискоза, подходящ за всякакви поводи.Тъмно син цвят.Втален силует.Мотив каре.Сако с 2шлица.Свален ревер.Закопчаване с 2копчета.Копчета с лого.Тонален хастар.Панталон с филетки.Моделът позира в размер 52.

Преглед

Как да изберем подходящия стил

За да направим правилният избор е нужно да си зададем няколко въпроса, отговорите на които ще ни дадат правилната насока.
  1. На кого искам да приличам? Всеки подсъзнателно, когато прави избор на дрехи иска да прилича на някого и да му подражава. Този човек е вдъхновителят и идеалът Ви за визия и поведение.
  2. Колко пари съм готов да похарча за реализиране на целта? Всеки индивидуално решава, но в случай на ограничен бюджет и постоянно променящите се модни тенденции, кое винаги е актуално? Класическото разбира се! Заложете на него и закупувайки веднъж подходящите дрехи, вие ще сте в тренда за дълго време.
  3. Достатъчно креативен ли съм? Много е лесно да се ръководим по вече наложили се модели на обличане, но различният и оригиналният в тълпата винаги се отличава. Опитайте се да подобрите вече наложения шаблон и го направете още по-оригинално и функционално, изглеждайки загадъчно, любопитно и леко провокативно.
  4. Избраният от мен стил подхожда ли на телосложението ми? Много важен аспект, на който няма как да не обърнете внимание. Като се погледнете в огледалото харесвате ли се? Смятате ли, че облеклото Ви отива? Какво трябва да се промени? Отговорите на подобни въпроси ще Ви подскажат дали одеждите Ви са съобразени с формата на тялото.
 

Защо да изберете TEODOR

Защото в онлайн магазина TEODOR предлагаме актуални модни мъжки решения, а цените ни са едни от най-изгодните на пазара. Отделно винаги правим големи намаления на определени стоки за да можете Вие, нашите клиенти да правите най-изгодните покупки. Разгледайте предложенията ни и вземете най-доброто! Ако се затруднявате, потърсете ни и с радост ще обсъдим предпочитанията Ви. Заповядайте!

Обратно