Как да навиете ръкавите на ризата - лесен начин да изглеждате стилно

Идеи за лесно навиване 

Освен за да понижим нивото на телесната си температура през лятото, можем да загънем ръкавите си и за да подобрим мъжката си визия. Съвременната мода ни предлага много варианти за бързо навиване на ризата, с помощта на които да изглеждате стилни и модерни. Нашите стилисти са ви подготвили няколко лесни и класически начина, с които да направите дългите си ръкави – къси.

Ето и какви са те:

  1. Осигурете си сравнителен комфорт

Като за начало трябва да разкопчаете всички копчета на ръкава. След това трябва да обърнете маншета от вътре навън и да го регулирате, така че да бъде достатъчно широк, за да не ви притиска. Накрая продължете да завивате, докато стигнете до бицепса.

  1. Запретнете ръкавите на ризата до лакътя

По този начин няма да намачкаме дрехата и ще можем лесно да върнем ризата в първоначалния ѝ вид, ако ни се наложи.

  1. Последният метод, на който ще обърнем внимание е навиването по италиански

Този тип подгъване е доста интересен и носи леко небрежен, но и шик вид. Той е подходящ, когато дрехата има контрастиращи цветове от външната и вътрешната си страна, за да може да се получи търсеният ефект. За целта обърнете маншета и го издърпайте почти до лакътя. След това сгънете частта, която остава под маншета, така че да се получи двойно обръщане.

Грешки при навиване

Ако сте решили, че искате да разчупите стила си и да навлезете по-смело в света на модата за мъже, можете да експериментирате със запретването на ръкавите на вашата риза. Важно е обаче да не допускате следните грешки, които биха създали обратен ефект и биха ви направили да изглеждате нелепо или неспретнато:

  • съчетание на коренно различни материи, като кожени панталони и ленена риза;
  • прекалено прегъване на материята, което води до намачкването ѝ;
  • много стегнато навиване, което ще ви донесе дискомфорт и т.н.

Разгледайте нашия блог за още съвети от специалистите или нашия онлайн магазин за страхотни модни предложения.

Назад към всички новини