Как да направите правилния избор между класически и вталени дънки

Какви са правилата при избор на regular fit дънки

 

Вталените модели са доста модерни напоследък. Ако фигурата Ви не позволява да носите такива - недейте. По-добре да не се водите по последния писък на модата, отколкото да бъдете нейна “жертва”. Ще обърнем по-специално внимание на класическите прави дънки правилата при тях:

  • На първо място, те са винаги на мода;
  • Подходящи са за всяка фигура;
  • Подходящи са за всеки повод;
  • Задължително е в гардероба Ви да присъства поне един чифт в тъмносиньо;
  • Трябва да пасват добре на кръста Ви - нито по-тесни, нито по-широки;
  • Дължината им трябва да достига средата на задната част на обувката;
  • Могат да бъдат изцяло прави или леко стеснени надолу.

Regular fit моделите можете спокойно да съчетаете в елегантна, спортна или спортно-елегантна визия. Независимо дали ще бъде с риза или пуловер, елек или сако, ако сте обули правилния чифт дънки, то ще изглеждате забележително.

 

 

Какви цветове да изберете според сезона

 

Първо помислете колко чифта са Ви необходими. Ако смятате, че имате нужда от един-два, изберете такива в стандартни цветове като тъмно синьо или сиво. През топлите месеци експериментирайте с различни нюанси. Изберете протрити модели или такива с допълнителни шарки и десени. За зимата заложете на тъмни цветове, които до голяма степен отразяват и сезона. Ако с тях посещавате офиса, най-добре да са в класическо синьо, което е и избраният от Пантон цвят на годината. И в крайна сметка, независимо от сезона и времето навън, винаги носете това, което подчертава Вашата същност и, което Ви кара да се чувствате добре.

 

Съвети от TEODOR какво ще Ви подхожда

 

Когато избирате новия си чифт дънки от TEODOR трябва да имате правилна преценка за себе си и начина, по който изглеждате. Само така ще откриете правилния чифт. При избора има някои прости правила, които вероятно знаете, но ние все пак ще припомним. Тъмните класически дънки са идеални за мъжете с по-голямо тегло,тъй като добре ще прикрият недостатъците. За мъжете с перфектни пропорции и прави крака, вталените, slim fit, модели са чудесен избор. Ако искате да привлечете погледите, изберете класически чифт с различни контрасти - така показвате и своята индивидуалност. Не съчетавайте моделите с широки колани, особено ако сте по-ниски - това ще Ви смали още повече. И последно, но не на последно място изберете това, което Ви приляга най-много. А за да го откриете, TEODOR предлага модели от еластан, памучно трико, винтидж стил, класически стил, изчистени, с акценти, с джобове или без и много други, сред които да избирате.