Как да комбинираме къси панталони с риза?

Пролетни комбинации

Мъжете със стил, биха избрали за пролетния сезон памучна риза с къс ръкав или с дълъг ръкав и удобен панталон от лен. Ако не сте от хората, които обичат ленените дрехи, заради бързото намачкване, можете да изберете и дънкови панталони. Цветовете, на които да заложите, за да сте елегантни и едновременно с това модерни са разнообразни - почти цялата цветова гама.

Онлайн можете да намерите голямо разнообразие от ризи в елегантен или спортно-елегантен стил. Тези комбинации са подходящи за разходки в парка, работни срещи и почти навсякъде, където и да решите да отидете. Тази небрежна визия е подходяща и за коктейли, както и ако сте гост на някое семейно тържество. В ТЕОДОР можете да намерите голямо разнообразие от мъжки маркови ризи и бермуди.

Лятна мъжка визия

Кога да носите бермуди

Те са ежедневни облекла и основна част от мъжкото лятно облекло. Искате да Ви е удобно, да избегнете изпотяване в жегата и искате свободата на движение-насочете се към този тип дрехи. Мъжки шорти са подходящи за летни събития като удряне на плажа, парти край басейна и дейности на открито като туризъм или бягане. Общественото мнение е, че колкото и добре да изглеждат, шортите са ежедневна дреха.

Кога да не носите бермуди

Някои случайни работни пространства позволяват къси панталони. Може дори да ги носите на непринудени бизнес срещи, въпреки че това не е по етикет в повечето части на света. Важно е да прецените ситуацията правилно. Вижте как са облечени хората около Вас, идентифицирайте неизказания дрес код и решете сами дали да носите къси модели. Всяка ситуация, изискваща делови ежедневни облекла, ще изисква панталони. Адвокатски кантори, корпоративни офиси и банки са няколко примера, при които къси модели не трябва да се носят.

Златното правило е: ако не сте сигурни дали можете да носите къси панталони, тогава не бива да ги носите. За да имате модерен вид, трябва да изберете много актуалните за този сезон риза и качествени бермуди. Това съчетание ще Ви придаде елегантен вид, но все пак разгледайте добре в онлайн пространството, защото може да попаднете и на реплики от неприятни материи.

 

Назад към всички новини