Как да изберете актуални мъжки обувки

Официални - за политика или бизнес

Сред отделните видове, Оксфорд са най-подходящи за официални случаи, защото те притежават характерната издължена форма и се предлагат в достъпния за подобен стил на обличане цвят, а именно черно и кафяво. Също, те най-добре допълват имиджа на типичния бизнесмен или политик, носещ черен елегантен костюм.

 

Какво представляват полуофициалните модели

Притежават конкретното наименование Дерби и са с полуофициален характер от по-горе описаните, така че не са обвързани с конкретен тип облекло. Те са подходящи за комбинация с дънки и панталон за неофициални поводи, а черните могат да се комбинират с по-официални дрехи. Особеното при тях, е че са лишени от каквито и да е детайли и имат гладка или текстурирана кожа. Именно поради последното, материята губи своята формалност.

 

Какви типове чорапи трябва да носим

На първо място, те трябва да са достатъчно дълги, че дори и при сядане, да не се вижда голата кожа, а цветът да е приблизителен или същия, като на панталона. Търсеният ефект е плавния преход от панталона към обувките. Позволено е наличието на не особено натрапчиви текстури, които обаче да са съвсем леко забележими, за да не привличат излишно внимание.

 

Избор на спортен тип - не само за спортуване

Отминаха времената на дебелите и масивни подметки, като днешните тенденции повече наблягат на елегантността и тънкия профил. Мъжките спортни обувки напълно се вписват в критерия и към тях принадлежат маратонките и кецовете. Те в никакъв случай, не са пригодени само за физическа активност. Много младежи днес ги предпочитат, защото са удобни, красиви и отлично се съчетават с ежедневното облекло. Точно, че са удобни, те не уморяват крака и подобряват комфорта, дори и при продължителна употреба.

 

При избора, следва да се ръководите предимно от личните си предпочитания, но знайте, че ако цветът съвпада с някой от отделните елементи, като риза, очила, колан и т.н., то това хармонизира най-добре. 

 

Каква е разликата между летните и зимните мъжки обувки

Както в повечето неща около нас така и при мъжките обувки има сезонност, като те се разделят на два основни вида. Летните мъжки обувки са по-често от тип спортно-елегантни и се носят през пролетта и лятото, защото те са направени за топло време. От друга страна голяма част от зимните мъжки обувки са от естествена кожа и са подходящи предимно за зимата.

За да сте уверени, че наистина ще направите най-добрия и подходящ избор, задължително посетете онлайн магазина Teodor.bg Тук ще получите най-съвременните, според модата, предложения, напълно отговарящи на настоящите тенденции и:

  • екип от експерти за консултации и съдействие при подбора и покупките;
  • цели 14 дни, през които да изпробвате новата си покупка и да прецените дали искате да я задържите или да я върнете;
  • винаги голямо разнообразие на номерация и модели;
  • атрактивни цени, напълно съответстващи на предоставяното качество;
  • периодични промоционални оферти за лоялните ни клиенти и допълнителни карти за отстъпки.

Не пропускайте представените възможности. Те са достъпни само при нас в Теодор, така че заповядайте!

Назад към всички новини