Как да изберете актуални мъжки обувки

Как да изберете актуални мъжки обувки

Когато избираме новите си мъжки обувки, трябва да сме наясно за какво са ни нужни и къде ще ги носим. Това е първата стъпка в правилната посока и сега ще разгледаме характерните особености за всеки от разновидностите.

Официални - за политика или бизнес

Сред отделните видове, Оксфорд са най-подходящи за официални случаи, защото те притежават характерната издължена форма и се предлагат в достъпния за подобен стил на обличане цвят, а именно черно и кафяво. Също, те най-добре допълват имиджа на типичния бизнесмен или политик, носещ черен елегантен костюм.

Как да изберете актуални мъжки обувки

ЧЕРНИ ОФИЦИАЛНИ ОБУВКИ ЛЪСКАВА КОЖА

 

Цена: 219.99лв.

Обувки от 100% естествена кожа с лъскав ефект.Ефекти в лицева част.Подметка от термопластичен полиуретан.

Преглед

Какво представляват полуофициалните модели

Притежават конкретното наименование Дерби и са с полуофициален характер от по-горе описаните, така че не са обвързани с конкретен тип облекло. Те са подходящи за комбинация с дънки и панталон за неофициални поводи, а черните могат да се комбинират с по-официални дрехи. Особеното при тях, е че са лишени от каквито и да е детайли и имат гладка или текстурирана кожа. Именно поради последното, материята губи своята формалност.

Какви типове чорапи трябва да носим

На първо място, те трябва да са достатъчно дълги, че дори и при сядане, да не се вижда голата кожа, а цветът да е приблизителен или същия, като на панталона. Търсеният ефект е плавния преход от панталона към обувките. Позволено е наличието на не особено натрапчиви текстури, които обаче да са съвсем леко забележими, за да не привличат излишно внимание.

Избор на спортен тип - не само за спортуване

Отминаха времената на дебелите и масивни подметки, като днешните тенденции повече наблягат на елегантността и тънкия профил. Спортните обувки напълно се вписват в критерия и към тях принадлежат маратонките и кецовете. Те в никакъв случай, не са пригодени само за физическа активност. Много младежи днес ги предпочитат, защото са удобни, красиви и отлично се съчетават с ежедневното облекло. Точно, че са удобни, те не уморяват крака и подобряват комфорта, дори и при продължителна употреба.

При избора, следва да се ръководите предимно от личните си предпочитания, но знайте, че ако цветът съвпада с някой от отделните елементи, като риза, очила, колан и т.н., то това хармонизира най-добре.

За да сте уверени, че наистина ще направите най-добрия и подходящ избор, задължително посетете онлайн магазина Teodor.bg

Тук ще получите най-съвременните, според модата, предложения, напълно отговарящи на настоящите тенденции

  • екип от експерти за консултации и съдействие при подбора и покупките;
  • цели 14 дни, през които да изпробвате новата си покупка и да прецените дали искате да я задържите или да я върнете;
  • винаги голямо разнообразие на номерация и модели;
  • атрактивни цени, напълно съответстващи на предоставяното качество;
  • периодични промоционални оферти за лоялните ни клиенти и допълнителни карти за отстъпки.

Не пропускайте представените възможности. Те са достъпни само при нас в Теодор, така че заповядайте!

Обратно