Как да изберем сако за лятото?

Силните страни на спортно-елегантните модели

Блейзърът придава структура и елегантност на облеклото. Носено върху блуза, чифт дънки и маратонки, добре скроеното сако, изработено от качествен материал, дава точно това, което е необходимо за хладина през лятото. Получава се страхотна комбинация. За горещото време можете да изберете и къс панталон от деним или лен, тениска с къс ръкав и сако за вечерите. Интересен стил, който няма да Ви остави незабелязани.

За да придадете различни стилове, в зависимост от това колко елегантно или небрежно искате да изглеждате, можете да носите сакото закопчано или откопчано, ръкавите навити, със или без джоб, яка обърната нагоре или за официални случаи - надолу. В ТЕОДОР можете да намерите много такива модели, направени от различни материи и цветове.

Спортни сака за лятото

През лятото избирайте удобни дрехи от по-леки влакна, като памук и лен. Внимавайте със 100% синтетичните материали, които можете да намерите в много онлайн магазини. Въпреки че там ще намерите и памучни модерни модели, полиестерът също е широко разпространен, а той е ужасен за носене. Ленът абсорбира влагата и е много приятен за носене. Често се използва за спортни сака. Пере се лесно и е идеален вариант за топлите дни. Хората, които избират този материал за своите сака, твърдят, че те охлаждат дори в големите жеги.

Официални мъжки модели

Те са за специални случаи и са направени от качествени материи, които имат за цел да придадат елегантност на човека, който ще ги носи. Избират се най-често за специални случаи - сватби, кръщенета, балове, които най-често са през лятото. На много бизнесмени се налага да носят сака през цялата година, включително и през лятото, затова трябва да внимават с материите, които ще изберат.

Независимо какъв стил сака най-често носите, добре е да имате по едно от всеки вид във Вашия гардероб. Все ще има моменти, в които ще се наложи да ги облечете. Бъдете подготвени и модерни с предложенията на ТЕОДОР.