Как да изберем мъжко сако - Пълно ръководство

Как да изберем мъжко сако - Пълно ръководство

Наличието на мъжко сако в гардероба на съвременния мъж е задължително. Важно е, то да е подбрано правилно спрямо заеманата длъжност или мероприятие. В днешния ни материал ще направим пълно ръководство за правилен избор и начин на обличане спрямо дадена ситуация.

Как да го изберем по материя и цвят?

Цветовата гама е нужно максимално добре да се съчетава с цвета на кожата, очите и косата. В същото време, тя да се вписва с останалата част от облеклото - панталоните и ризата. Препоръчително е при строгия делови стил и двете да са еднотонни, докато при ежедневния се допускат и различия. 
 
Класическите нюанси при деловия вид са тъмно-синьото, черното или виненото червено. При спортни модели, разнообразието е по-широко и е прието да се комбинира с други оттенъци.
 
Ето, че стигнахме и до най-важната част от избора, а това е тъканта. Задължителните показатели са следните:
  1. Дълготрайност - в много от случаите, сакото е предназначено за употреба за повече от един сезон и в тази връзка, то би следвало да е изработено от дълготрайна материя.
  2. Устойчивост на деформация - издръжливост на леки физически въздействия, например при протъркване особено под лактите.
  3. Надеждност на цветовото покритие - той не бива да избледнява само след няколко третирания с перилен препарат.
 
По време на студения сезон, тя трябва да запазва телесната топлина, а през лятото да позволява циркулация на въздуха. Такива решения са вълната, коприната, памука.
Как да изберем мъжко сако - Пълно ръководство

МЕЛАНЖИРАНО ВЪЛНЕНО САКО С ПОЛУХАСТАР

Стара цена: 249.99 лв.

Цена: 124.99лв.

Сако от вълна и еластан, подходящо за есенно-зимния сезон.Цвят сив/черен.Втален силует.Меланжиран жакардов ефект.Подвижно лого на ревер.Външни джобове.Два шлица.Полухастар.Моделът позира в размер 48.

Преглед

Как да се облечем спрямо ситуацията?

Съществуват два основни вида мъжки сака и те са официални и неофициални. Първите задължително се комбинират с панталон и подходящи обувки, докато вторите са спортно елегантни и обикновено се съчетават с дънки и всекидневни обувки. Официални са събитията, като участия в телевизионно предаване, бизнес среща, сватби, кръщенета, фирмени коктейли, презентации и т.н.
 
Неофициалните от своя страна са партитата, уличните събития, като различни програми, събори или срещи с приятели и познати. В подобни моменти, мъжът би изглеждал добре в по-спортен вид, но с нотка елегантност. 
 

Какво ни предлага TEODOR?

Онлайн магазинът предлага пълен арсенал от облекла за силната част от човечеството. Гамата ни покрива предложения, съответстващи на съвременната мъжка мода, които се отличават по размерите, цветовите решения и модела. При нас продуктите са вталени, подчертавайки формата на тялото и правещи ни да изглеждаме още по-елегантно и стилно. Те са висококачествени за продължителна експлоатация и направени с последно поколение шевно оборудване.
 
С нашите предложения, Вие ще изглеждате винаги зашеметяващо и невероятно, без значение от ситуацията. Ние имаме винаги точните решения за Вас и ще направим, така че винаги да сте в центъра на вниманието при всяко събитие, но трябва да ни се доверите. В случай, че изпитвате нужда от съдействие от професионалист в областта, свържете се с нас.

Обратно