Как да изберем къси панталони, които ни отиват перфектно?

 

Когато дойдат топлите месеци от годината, когато температурните амплитуди се повишават, а пиковите часове на деня се характеризират с горещини, едно от най-големите спасения в мъжкия гардероб, са късите панталони. Те са отличен вариант да изглеждате и да се чувствате добре, в крак с модата за мъже. От онлайн магазин ТЕОДОР ви даваме повече информация как да изберете къси панталони според сезонните тенденции и кой тип ще ви стои добре.

Кои особености имат значение при избора на тип къси панталони?

Когато избирате подходящ тип според сезонните тенденции и вашите лични предпочитания, е важно да обърнете внимание на следните важни характеристики:

  1. Размер – правилният размер на избрания от вас тип къси панталони е от съществено значение. Сезонните тенденции показват, че се търсят модели, които прилепват по тялото, но същевременно осигуряват свобода на движение. Подходящо е да измерите талията и ханша си, особено при онлайн пазаруване, и да ги сравните с размерите на отделните артикули, посочени в таблицата.
  2. Дължина – тя е важна за начина, по който изглеждате. При по-ниска фигура, подходящ тип е този с по-къси крачоли, които ще създадат височина. По-високите мъже може да следват сезонните тенденции, като се ориентират към по-дълги модели.
  3. Стил – тези мъжки дрехи се различават по стил. Ако искате по-официален тип, заложете на тези с италиански джоб, които са отлична комбинация с ризи и сака. Ако търсите по-кежуал визия, може да се насочите към дънкови артикули, в унисон с модните тенденции.
  4. Цвят – заложете на неутралните тонове, които ще комбинирате лесно с вашия летен гардероб. Ако търсите по-класическа визия, може да се насочите към райе и каре в бежово и сиво. Деним платовете са популярни спрямо сезонните тенденции. Дънковите къси панталони в гамата на синьото се комбинират лесно с всякакви цветове.

Обърнете внимание на дизайна. Има както изчистени и класически модели, така и по-екстравагантни, които притежават декоративни елементи, бродерии, принтове и други.

 

Какво значение има материята?

За да се чувствате добре през летния сезон, било то на парти или на друго събитие, винаги избирайте висококачествени материи, които да пропускат въздуха до кожата, да не запарват и да не предизвикват сърбеж или друг вид дискомфорт. За прохладата през горещите дни, освен кройката и плътността на плата, е важно и от каква тъкан е изработен.

Сред най-предпочитаните и подходящи за лятото материи, са лен и мерсеризиран памук. Те са висококачествени, издръжливи, имат дишаща функция, изглеждат ефектно и са приятни на допир. Често се съчетават с други материи, за да придадат допълнителна еластичност на плата.

 

Когато избирате подходящ тип панталони спрямо сезонните тенденции и личните предпочитания, заложете на естествените тъкани.

Назад към всички новини