Идеи за пролетни мъжки визии с ризи с къс ръкав

Съчетания с карирана риза с къс ръкав

На практика ограничения при носенето почти няма. Модерната карирана мъжка риза с къс ръкав отлично се съчетава както с панталон или дънки, така и с къси панталони тип бермуди. Тя също добре се комбинира и със спортно-елегантната визия, но важно изискване са добре подбраните аксесоари - колан, очила, шапка. Това са все дребни, но изключително важни финални акорди от общия стайлинг.

 

Изключително актуални и тази година са червените модели с черни карета, които невероятно добре се съчетават с тъмносините дънки и слънчевите мъжки очила. С подобна спортно-елегантена визия можете да отидете почти навсякъде - на среща, на дискотека, на кафе и т.н.


Комбинации с ленена риза в цвят корал

Кораловият цвят е ярък и предизвиква увеличаване на адреналина, което означава, че е добър вариант неговото съчетание да е с по-спокойни нюанси като черно или бяло. Като цяло, кораловото може да се комбинира с почти всеки друг нюанс, но класическите акценти са в най-добра хармония. Важен момент в тази посока е подбора на неутралните цветове на аксесоарите, което ще помогне за тяхното разграничаване и подчертаване в общия цветови микс.

 

Добро решение е също съчетаването на кораловия цвят с различни нюанси на панталона, което ще създадете агресивна по цветове визия.

Изчистена визия с бяла риза

Бялото и черното в мъжката мода са класиката в жанра и могат да се комбинират с почти всеки друг цвят, което дава широко поле за експерименти. Без значение дали ще предпочетете червено или сиво, синьо или черно - всички те отлично ще се допълват и хармонизират в един страхотен аутфит за всеки мъж.

 

Отделно, добър вариант би се оказала, в случай на нужда от придаване на модерна спортно-елегантна или официална визия с панталон, вратовръзка и сако. Всичко написано до тук за мъжката риза с къс ръкав не може да се случи, ако не направим точния избор!

Съвети при избора на риза от TEODOR

  • За правилния избор ясно уточнете къде ще я носите;
  • За офиса изберете сдържаните неутрални цветове;
  • За посещение на неофициални събития, спортно-елегантният стил е подходящ.

 

Ако имате по-специални предпочитания, непременно се свържете с оператор на онлайн магазин ТЕОДОР, с който заедно ще изберете нужното облекло.

Назад към всички новини