Екстра комбинация: Мъжки боти с дънки slim fit

Защо дънките slim fit са по-добрият вариант от regular fit за мъжките боти

Основното при мъжките дънки slim fit от TEODOR е в плътното им прилепване към крака и съответно това ги прави подходящи за по-високите и стройни мъже, които нямат проблеми с килограмите и се чувстват във форма. В допълнение, по-ниските мъже изглеждат визуално по-високи. В същото време, високите на ръст хора изглеждат стройни и елегантни.

 

Regular fit кройката при мъжките дънки от TEODOR също е с плътен силует, но не толкова както при по-горните. В същото време, характерна тяхна черта е леко по-голямото им стеснение в долния край на крачолите. Те са подходящи за носене от хора, които искат да прикрият леките си недостатъци причинени от наднорменото тегло. За повече информация, заповядайте онлайн в ТЕОДОР

Какви са вариантите за подгъване на крачолите

Поради силното стеснение, мъжките дънки slim fit от TEODOR позволяват навиването на крачолите малко над глезена на крака. Това всъщност се извършва точно до границата, където свършва височината на зимните кожени боти. Това естествено се прави пожелание и изглежда като допълнителен красив елемент към осигурената от ТЕОДОР визия.

Как да се облечем нагоре

Като универсално долнище, което е достъпно в TEODOR, може да се носи при различни зимни условия и да се комбинира с много връхни дрехи и кожени обувки с цип, дънките slim fit са подходящи за допълнение с вълнен пуловер, жилетка, блуза и т.н. Те също добре се съчетават със спортно-елегантно сако както през лятото, така и през зимата. Подходящи са за носене с риза, така че да придобиете корпоративна визия и в същото време да се чувствате удобно и комфортно. 

Кога да носим боти от естествена кожа и кога велурени според ТЕОДОР

Характерното за кожените зимни мъжки боти е това, че моделите от естествена кожа са високи малко над глезена и се закопчават с цип или се връзват с връзки. Първият вариант разбира се е по-бързия за обуване. От друга страна моделите от естествена кожа в ТЕОДОР са изключително устойчиви на водопропускане, не са капризни за поддръжка и визуално изглеждат много елегантно и красиво. Велурените също са направени от естествена кожа, но са по-капризни от към начини на поддръжка. За да получите повече информация или подходящи предложения, заповядайте в TEODOR. Тук Ви очаква:

  • бързо и адекватно обслужване от екип специалисти в областта;
  • многообразие от кожени модели с цип, предложения, оферти и цени;
  • възможност за пазаруване както директно от онлайн магазина, така и от физически търговски обект;
  • винаги приятна атмосфера и специална грижа за редовните клиенти с подходящи намаления.
Назад към всички новини