Дълги чорапи - как да ги носим?

Дългите чорапи - модерен акцент в мъжкото облекло

Освен, че основно са предназначени да скриват голата плът, когато седите, те дори визуално издължават краката. Това е особено забележимо, ако цветът е правилно подбран. Дължината им трябва да е минимум над глезена, така че при сядане, в никакъв случай да не се появява истинската кожа.

 

Цветът по възможност да е идентичен или близък по нюанс с този на панталона. Само така ще получите максимален ефект от създаването на усещане за визуално издължаване на крака и ще създадете отличен аутфит.

 

С какви обувки да ги съчетаем

Предимно се комбинират с официални обувки и панталон, при който изискване е когато сте изправени, дължината на крачола да е така, че опирайки се в предната част на обувката, да се образува съвсем малка гънка. Тоест, това означава, че при сядане, задължително крачола отива нагоре и тук вече трябва да има достатъчно дълъг чорап, който да скрие голия крак. 

 

В никакъв случай не правете опити да комбинирате със сандали през лятото. Този тип обувки се носи само на бос крак и всякакви опити за комбинация с чорапи е нелеп. Добър вариант е дългите, памучни чорапи да се носят и със спортни маратонки или кецове, когато крачолите на дънките са подгънати. Така, отново тяхно предназначение е скриването на голотата на крака

 

Подходящи ли са за по-официални събития

Дълги черни чорапи могат да се носят на всякакви по-малко или повече официални събития, като церемониални и бизнес мероприятия, както и по време на медийни изяви. Дори може да се каже, че в подобни случаи, те са задължителни и всеки, който си мисли, че не са важен елемент от целия образ и няма нужда да им обръща толкова внимание, това изобщо не е вярно. 

 

Ако за момент си представим, че видим седнал мъж с костюм и гол крак, надничащ изпод панталона, какво ще е чувството? Най-вероятно с насмешка. Същото ще си помислят и останалите хора за Вас, ако пренебрегнете иначе не толкова видимите чорапи.

 

В онлайн магазина на ТЕОДОР ще откриете както по-класически модели, така и достатъчно екстравагантни и шарени изпълнения на дълги мъжки чорапи. При нас многообразието е толкова голямо, че ще покрие дори и нестандартни желания за покупки. Избирайки нас още, получавате:

  • невероятно изгодни оферти;
  • бърз начин за онлайн-връзка с операторите ни;
  • възможност за пазаруване, дори и докато сте в движение или от всяка точка на страната;
  • специални програми за лоялни клиенти с големи намаления и отстъпки.

 

Възползвайте се и Вие!

Назад към всички новини