Чудите се каква риза отива на бежов панталон? Разберете при нас!

Защо трябва да имате бежов панталон в гардероба

Той е лесен за комбинация с дрехи в различен цвят и можете да го намерите в различни нюанси – от светли до наситено тъмни. Използва се предимно в ежедневието и при по-свободен начин на обличане, но също така добре се вписва и в офис среда. Ако подберете правилния нюанс, той изглежда доста свежо и елегантно. Избягвайте телесни цветове, които се сливат с кожата ви, а търсете лекия контраст сред пясъчните или тъмно бежовите багри. Ако сте с по-нисък ръст, не носете широки модели с много джобове. Ако имате излишни килограми, обуйте прав, класически модел, за да изглеждате по-стройни.

Каква риза подхожда на бежов панталон

Риза с панталон – едва ли има друга комбинация, която да е толкова печеливша. При правилен избор, вероятността да сгрешите е нулева. Ето няколко добри идеи за ризи:

  • класически – най-актуални сред тях са белите, изработени от различни видове памук;
  • ежедневни – произведени от естествени материи, като памук, лен, памук с тенсел.

Освен ризи в бяло, подходящи са и такива в синьо и в телесен цвят. Когато избирате риза, обърнете внимание на нюансите и внимавайте с по-ярките, наситени цветове, тъй като с тях рискувате бежовият панталон да изглежда избледнял. Ключът към правилния избор е да не смесвате различни стилове в едно облекло. За още съвети потърсете експертите от онлайн магазина на ТЕОДОР.

С какво да съчетаем бежов панталон

Отлично допълнение са аксесоари за мъже в златисто, медено, бяло и всички натурални нюанси на кафявото и зеленото. Бежовото изглежда достатъчно елегантно и няма нужда от крещящи допълнения. За предпочитане е те да бъдат от естествени материали, като кожа, метал, текстил и дърво. Идеално съчетание е кафяв колан, без значение дали сте с тениска, или с риза, който може да се носи както със спортни обувки, така и с по-елегантни.

Ако трябва да добавите връхна дреха, то яке в същия тон като панталона, а защо не в бяло, черно или тъмно синьо, е добър вариант. Можете да заложите на късо яке от кожа, както и на плетена жилетка или пуловер. За перфектен външен вид спазвайте простичките правила и винаги се стремете да запазите баланса в избора на дрехи.

Назад към всички новини