5 знака, че вашите дрехи са прекалено тесни

Прекалено бързо ви става топло и задушно

Обикновено, когато постепенно наддаваме килограми, неусетно размерите на тесните дрехи по тялото “задушават” кожата, което не позволява изпарението на потта. Това е забележимо когато носим мъжко облекло от синтетични материи. За да не допуснете подобен ефект, посетете онлайн сайта на TEODOR за правилен избор. Подобни симптоми особено се наблюдават при Slim Fit и Regular Fit шева, а ако трябва да вземете нови мъжки облекла, заповядайте в магазина на ТЕОДОР.

Не успявате да си вдигате свободно ръцете, защото ризата или сакото ви опъват

Най-бързият и навсякъде приложим начин за проверка дали наддаваме килограми е вдигането на ръцете и усещане на съпротива. Ако преди не се е случвало, то подобен симптом може да е индикация, че мъжкото облекло Ви умалява. Този трик е особено приложим ако размерите на тесните дрехи са с шев Slim Fit или Regular Fit кройка. За повече информация и богат избор, заповядайте онлайн или на място във физически търговски обект на ТЕОДОР.

Когато телефонът ви описва джоба на панталоните

При Slim Fit или Regular Fit кройката, панталонът е опънат по шева и поставянето на телефона в джоба значително се откроява. Подобен белег е поредната индикация за наддаване на килограми и сигнал, че трябва да направим нещо по въпроса. Ние в TEODOR онлайн или на място в наш магазин можем да Ви предложим избор от нови модели мъжки облекла на невероятно достъпни цени и професионално обслужване.

Навеждането и клякането ви са трудни

Характерното за Regular Fit и Slim Fit кройката в тесните дрехи от TEODOR е, че прилягат плътно по тялото и при евентуално, дори и незабележимо за нас, наддаване на килограмите, започва да възпрепятства движението ни. Това е осезаемо при навеждане или клякане. Ако забелязвате подобен симптом, посетете онлайн магазина на ТЕОДОР за подходящ избор.

В седнало положение изпитвате дискомфорт в областта на корема

Slim Fit или Regular Fit кройката е характерна за размерите на тесните дрехи по шева, плътно прилягащи по тялото, което означава, че при наддаване на килограми е твърде вероятно при седене да изпитвате дискомфорт в областта на корема. За да го предотвратите и да направите правилен избор, заповядайте онлайн на TEODOR или в наш физически обект.

Как да разберете идеалните за вас размери - съветите на ТЕОДОР

За да не поръчате твърде тесни дрехи или твърде широки, редно е да знаете стъпките за самостоятелно определяне на идеалните за Вашите пропорции на тялото размери. Това особено важи за Slim Fit или Regular Fit кройката. Ето няколко стъпки от TEODOR:

  • ръст;
  • гръдна обиколка;
  • обиколка на талията;
  • на бедрата;
  • дължина на външния шев;
  • дължина на вътрешния шев.
Назад към всички новини