5 важни съвета за мъжко облекло

Кои са модните тенденции за тази година?

Модата сега е такава, че по-младите наблягат на по-спортните облекла при ежедневно ползване и на по-лъскавите при специални случаи. От друга страна, по-възрастните представители на силния пол пък се насочват към класическото мъжко облекло. То излъчва строгост, опора, стабилност и мъжественост.

 

Изключително модерно през настоящата година е носенето на дънки с протрит ефект и изкуствено избелване в определени зони. Те ще се съчетават с блуза и сако, което всъщност ще е основата в елегантния и строг стил. То ще придава нужната изисканост, за да направим желаното първоначално впечатление сред околните.

 

От към цветови нюанси, тъмно-синьото ще преобладава и ще е характерно за младите предприемачи и бизнесмени. То да се съчетава с бежови детайли и по-светлите нюанси. Кафявото също добре ще се комбинира, особено ако така са оцветени панталоните.

 

С кои фактори трябва да се съобразяваме и защо?

Късата коса, без излишни аксесоари по нея, е напълно подходяща. Тя всъщност изгражда първоначалното усещане сред околните, след като Ви погледнат, а после и самият начин на обличане. Зараждащите се трендове в областта сформират един втален, с правилни форми образ, придаващ усещане за сигурност, доверие и успешност. А както знаем, подобен вид, особено при служебни срещи с клиенти е доста предпочитан за повече успешно приключени сделки.

 

Не се впускайте в смели цветови експерименти, за да не се окаже, че в даден момент приличате по скоро на клоун с различни искрящи нюанси, отколкото на бизнесмен и успешен човек. Препоръчително е да се придържате към по-ненатрапчивите варианти.

 

Как да станем по смели в изборите си?

Това ще се случва винаги, когато сме наясно какво искаме и с каква цел. Решителните хора са с пълна яснота за целите си и на база тях могат да вземат адекватни решения. Преди да предприемате каквито и да е действия по промяна във външния си вид, изяснете си какъв образ искате да изградите за околните? Как искате да изглеждате в техните очи и т.н. 

 

Разберете кои цветове успешно се комбинират и дали формите на тялото Ви позволяват да се облечете с вталени дрехи или желаете по-отпуснатите и свободни модели.

 

Защо е важно да изглеждаме класно?

Чудесен отговор на въпроса е поговорката, че по дрехите посрещат, а по акъла изпращат. Особено много трябва да държат на външността си хората, заемащи важни управленски постове и стоящи високо в обществената йерархия. За предпочитане е да правим добро впечатление на събития, където сме в центъра на вниманието - например ако се женим или провеждаме презентация на даден продукт, на телевизионни интервюта и т.н.

 

Как TEODOR помага в качествения избор на мъжко облекло?

Помагаме Ви, предлагайки огромно многообразие на мъжки дрехи и обувки като модели, размери и цветови решения, отговарящи на съвременните модни трендове. Спортни, елегантни, официални мъжки дрехи. С нас винаги ще изглеждате неотразимо облечен и стилен на относително достъпни цени. Избирайки нашия онлайн магазин Ви очаква още:

  • атрактивни промо-предложения и различни програми за лоялност за още по-изгодно пазаруване;
  • винаги широк асортимент за прецизност в подбора и по-обширен обхват от предпочитания за всеки;
  • постоянно публикуване на полезни статии със съвети относно правилното обличане;
  • почти ежедневно обновление на продуктовите категории с нови модели, за да получавате постоянно нови и качествени решения;
  • срочни доставки до адреса на Вашия дом с възможност за преглед на продукта преди неговото заплащане и връщане или подмяна при желание.

 

Ако имате въпроси, проблеми или затруднения при пазаруването, задължително ни потърсете и ще помагаме! Очакваме Ви!

Назад към всички новини