/5/ идеи как да се обличаме в спортно-елегантен стил

Какво е спортно-елегантен стил

Думата "елегантен" на латински означава "вземане на решения". По-късно на френски език придобива познатото значение - грациозен, изящен, изтънчен. Тези прилагателни обаче са съвсем абстрактни и индивидуални. Затова е толкова трудно да се опише подобен образ. Той винаги е мироглед, а Д. Армани казва, че елегантността - форма на изразяване на ума.

 

Разглежданият вариант ни дава свободата да изглеждаме стилни и в същото време да изпитваме удобството и комфорта на спортните дрехи. Тук се съчетава деловия вид, но в по-нетрадиционна форма, което го прави подходящ за не прекалено официалните събития.

 

Идеи за облекло

Ето, че стигнахме и до нашите 5 идеи, които Ви препоръчваме да изпробвате:

  1. Панталони или дънки + сако. Класическият мъжки образ. Ако дрескодът не го налага, подобно облекло е страхотно за работа в офиса, за неофициални срещи, на кафе и т.н.
  2. Палто, съчетано с пуловер и дънки. Подходящ вид за работна среда през студените зимни месеци. Тъй, като палтото е вталено, то запазва елегантността Ви, подчертавайки формата на тялото. В по-мразовити дни, шалът е допълнителния аксесоар, който ще оформи цялостната визия.
  3. Не забравяйте, че добрите обувки са важен елемент от цялостната картина и те винаги привличат вниманието. Ако те са добре подбрани, то това е знак за проява на добър вкус.
  4. През по-топлите летни дни, добро решение е съчетанието на риза с дънки и стилни кецове. Ризата все пак придава нотка елегантност.
  5. Успешна комбинация също е и ризата с вратовръзка, пуловер отгоре и сако. Достатъчно официален изглед за бизнес срещи например.

 

Това бяха нашите 5 предложения за вас, а вие ако имате допълнителни предпочитания или запитвания, потърсете ни по един от начините за контакт в сайта и с радост ще обсъдим бъдещият Ви външен вид.

 

Защо да избера TEODOR

Защото на първо място, високото качество на продуктите в онлайн магазина TEODOR е гарантирано и ние предоставяме много варианти за изгодно пазаруване: промоционални кампании, карти за лоялни клиенти с преференциални цени, възможност да изненадате близки и приятели с ваучер за покупки.

 

В същото време на ваше разположение са експерти в областта на мъжката мода и те ще Ви консултират по тематичните въпроси напълно БЕЗПЛАТНО! На второ място, уеб-платформата ни е изключително удобна и интуитивна за пазаруване, без значение дали го правите от настолен компютър или мобилно устройство.

 

Доставките ни са едни от най-бързите до всяка точка на страната, а при покупки на стойност над 99,99 лв, доставката е за наша сметка. Купили сте си дрехи, но някои от тях не Ви стават?! Няма проблеми, можете да ги върнете срещу възстановяване на платената сума или да ги подмените с друг размер.

 

Заповядайте, посетете магазина ни, разгледайте артикулите и при нужда се свържете с нас! Очакваме Ви!

Назад към всички новини