3 вида якета, които трябва да имате за есента и зимата

Класика в жанра: кожено яке

Тази предлагана в TEODOR кожена връхна дреха е толкова разпространена у нас, че се е превърнала в класически елемент от аутфита на всеки втори мъж. Това се дължи на дълготрайността, отличната външност и непропускливост на студения вятър. То може да се съчетава с всички модели мъжки дрехи днес и осигурява нужния комфорт и визия утре. Различните варианти можете да разгледате дори и в този момент онлайн в магазина на ТЕОДОР.

Спортно капитонирано или бомбър за ежедневието

И двата типа мъжки зимни якета с пух от TEODOR са дебели и топли, като всяко от тях блести със собствен чар. Капитонирания спортен модел например е по-елегантен и с втален силует. Неговите ресни могат да бъдат както хоризонтални, така и диагонални, докато бомбърът е по-топлия вариант. Той се отличава с повишения си пълнеж, осигуряващ топлина при много сериозни студове. При бомбър-а понякога имаме голяма качулка или яка, допълнително предпазваща главата и гърлото.

 

И в двата случая имате изключително разнообразна палитра от цветове и размери за избор, а ако предпочетете онлайн магазина на ТЕОДОР, можете да се възползвате и от професионалното обслужване и високо качество на мъжките зимни якета с пух.

Тип сако или парка

Ако залагате повече на елегантната мъжка визия и искате да изглеждате изтънчен дори и в есенно-зимните месеци, то със сигурност за предпочитане е изборът на тип сако от TEODOR. Ако обаче предпочитате повишения комфорт и топлина или живеете в район, където температурите са много ниски през зимата, то със сигурност се насочете към модел Парка. Той е издължен по тялото и преминава границата на ханша, което осигурява допълнителна защита.

 

В същото време, се отличава с красивата си и мека качулка, както и с пълнежа си от пух, а ако искате да получите съвременни решения на най-добрите цени и с високо качество, непременно погледнете гамата на ТЕОДОР.

Как да използваме умело 3-те вида мъжки якета според ТЕОДОР

Кожени или зимни решения, якета с пух тип сако или бомбър, Парка или капитонирано спортно връхно облекло? Как да ги носим и трите и кога кое да облечем? 

  • при големи студове и минусови температури, добър вариант е да предпочетем моделите бомбър или Парка с пух;
  • при умерени градуси на околната среда, заложете на тип сако, кожено или капитонирано спортно решение.

 

За да не Ви изненадат студовете, посетете дори още сега магазина на TEODOR и разгледайте изгодните ни оферти. При нужда от помощ или допълнителна информация, непременно се свържете с наш консултант.

Назад към всички новини