Безплатна доставка независимо от стойността на поръчката!

3 направления в обличането, вдъхновени от филми

3 направления в обличането, вдъхновени от филми

Често вкусът на обличане, според TEODOR е вдъхновен от официалното облекло от филм на любимия ни герой, вдъхновяващ собствения стил, гледайки неговото поведение и начина, по който изглежда. Особено превъплътени се чувстваме дори когато имаме подходяща обстановка за да имитираме поведението на героя, така че по-долу ще изброим някои от тематичните събития според ТЕОДОР.

Да се облечеш като “Великият Гетсби

Главният герой Леонардо Ди Каприо и неговия официален стил на обличане от филма е провокирано от днешната мода за носене на вратовръзка и папийонка, в комбинация с елек за костюм. Според TEODOR, розовото не на всеки му отива, но героят е истински пример, че може да разчупи стереотипите и да добави блед нюанс в цялостната визия. Той е подходящ както за бар, така и за други определени събития, в зависимост от вкуса на обличане и отделните детайли.

Това е един пример за вкус на обличане на истинския милионер и до колко елегантен може да бъде той. При нас в ТЕОДОР можете да откриете подходящите спортно-елегантни мъжки дрехи с всички детайли за важното мероприятие и за бар.

3 направления в обличането, вдъхновени от филми

ТЪМНО СИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ С ЕФЕКТНА СТРУКТУРА РИПС

 

Цена: 349.99лв.

Елегантен костюм от фина вълна и еластан,подходящ за официални случаи.Цвят тъмно син.Втален силует.Структура рипс.Сако със свален ревер.Джобове с капак.Закопчаване с 2 тонални копчета.2 шлица.Вискозен тонален хастар.Панталон с двойни филетки и копче.Закопчаване с цип.Вискозен хастар.Моделът позира в размер 52.

Преглед

Как да подражаваме на Джеймс Бонд

Както вероятно прави впечатление, официалният спортно-елегантен костюм на Джеймс Бонд е въплъщение на изискана мъжественост, комбинирана с нужния вкус на обличане и всички детайли. Подобен стил според TEODOR е подходящ за бар и всяко друго официално събитие. Характерната за Джеймс Бонд визия е това, че костюмът му придава V-образна форма на тялото, което се постига с прилягане в талията чрез закопчаване на долното копче на сакото.

За да научите още за вкуса на обличане от филма, заповядайте във физически или онлайн магазин на ТЕОДОР и нашите специалисти ще Ви съдействат с избора на подходящия официален или спортно-елегантен костюм за бар или друго събитие.

Да сме като Райън Гослинг от Оглупели от любов

Изтънчен и уверен, Райън Гослинг пленява женските сърца със своя стил на облекло от филма, което е изпипано дори и в най-малките детайли. Неговият образ според TEODOR оформя стил, характерен за днешните разбирания за спортно-елегантна визия с нотка на ретро усет. Подобна визия е удачна както за бар, така и за други официални и неофициални мероприятия.

За да получите характерната за актьора мъжка визия и спортно-елегантно облекло от филма с всички детайли и вкус на обличане за всяко събитие, заповядайте в ТЕОДОР, където можете да бъдете истински филмови герои със своята визия.

Подходящи събития за облеклата от всеки филм - препоръките на ТЕОДОР

Събитията за да се облечем като любимия си телевизионен герой са мероприятията свързани със съответния кино продукт. Това например могат да са:

Престижни филмови награди;

Връчване на Златен Глобус

Европейски филмови награди и т.н.

Нужно е просто да следите актуалните кино новини от тематичните медии, а ако искате да се сдобиете с нужния костюм на своя герой, посетете магазините на TEODOR и нашите специалисти ще Ви помогнат да направите своя избор на най-достъпни цени.

Обратно