WINTER SALE! до -50% +EXTRA 20% при покупка на 3 или повече артикула Пазарувай

Черни Церемониални сака

Филтри

5 артикули

 1. ЧЕРНО ВТАЛЕНО САКО ЦЕРЕМОНИЯ СЪС САТЕНИРАНА ШАЛ ЯКА
  ЧЕРНО ВТАЛЕНО САКО ЦЕРЕМОНИЯ СЪС САТЕНИРАНА ШАЛ ЯКА
  Толкова малко, колкото 479,99 лв.
 2. ЧЕРНО САКО ЦЕРЕМОНИЯ СЪС САТЕНИРАНА ШАЛ ЯКА
  ЧЕРНО САКО ЦЕРЕМОНИЯ СЪС САТЕНИРАНА ШАЛ ЯКА
  Толкова малко, колкото 459,99 лв.
  На склад
 3. ЧЕРНО СТРУКТУРНО САКО ЦЕРЕМОНИЯ
  ЧЕРНО СТРУКТУРНО САКО ЦЕРЕМОНИЯ
  Толкова малко, колкото 459,99 лв.
  На склад
 4. ЧЕРНО ВТАЛЕНО САКО ЦЕРЕМОНИЯ С ОСТЪР САТЕНИРАН РЕВЕР
  ЧЕРНО ВТАЛЕНО САКО ЦЕРЕМОНИЯ С ОСТЪР САТЕНИРАН РЕВЕР
  Толкова малко, колкото 459,99 лв.
  На склад
 5. ЧЕРНО ЖАКАРДОВО САКО С ОСТЪР САТЕНИРАН РЕВЕР
  ЧЕРНО ЖАКАРДОВО САКО С ОСТЪР САТЕНИРАН РЕВЕР
  Толкова малко, колкото 499,99 лв.
  На склад
на страница

Спортно елегантния стил е много предпочитан днес, защото той позволява да изглеждате стилни и приятни за очите на околните и в същото време, облечени по този начин, ще се вписвате в повечето неофициални събития. За целта обаче е нужен най-важният елемент - сакото. Днес искаме да насочим вниманието Ви към мъжките черни вталени сака и да Ви запознаем с предлаганите от нас видове. Ще представим техните особености и ще Ви информираме къде са подходящи за носене.

Видове черни вталени сака за мъже

Като цяло, влизат в категорията спортно-елегантни и се отличават с възможността за комбинация по цвят на ризата и панталоните. В продуктовата гама се предлагат различни по цветова тоналност модели, както и с различна материя, за която по-подробно ще стане дума в следващия раздел. Имате възможност да изберете измежду вталени и силно вталени модели, чиято основна разлика е в стеснението им в областта на талията. Така те подчертават цялостната форма на тялото, придавайки по-красива външност.

От какъв материал са направени

Отделните видове при нас се отличават по използваната за изработката им материя. Това е например чист 100% памук или примесен с полиестер или еластан. В отделни случаи се срещат примеси на хастар и вискоза. Характерното за тях са много добрите им качества, особено когато става дума за дълготрайна издръжливост и устойчивост. Не се поддават на протърквания, абсорбират влагата и са “дишащи”, предотвратявайки образуване и задържане на миризми.

Използваният материал, при правилно съхранение и грижа, се характеризира с дълготрайно запазване на цвета, удобството при употреба и добрата външност. Прането им обаче е абсолютно забранено и е препоръчително да се носят на химическо чистене.

За кои поводи са подходящи

Прието е да се използват на различни неофициални и приятелски събирания и мероприятия, където дрескода не е строг. Подобни събития са например:

 • сватбите и кръщенетата;
 • различни улични мероприятия;
 • сбирки с приятели и домашни купони;
 • на работа в офиса или при неофициални работни срещи;
 • на всякакви други поводи, изискващи доза елегантност.

Бихме искали да вметнем, че черното изключително добре се комбинира с червеното и бялото, като така наистина хармонично ще съчетаете отделните нюанси от облеклото.

За да притежавате висококачествено мъжко вталено сако, изработено основно от естествени материали, един от вариантите е да ни посетите онлайн на Teodor.bg Тук получавате достатъчно разнообразие за да създадете мечтаният от Вас стил, доказали се професионалисти в областта с дългогодишен стаж и невероятно достъпни цени. Така Вие хем ще направите правилния избор, за който безплатно ще Ви помогне цял екип, хем това ще бъде съвсем изгодно! Оферта, на която никой не отказва! Очакваме Ви!