Мъжките ризи с къс ръкав са идеалното решение за топлите летни месеци, тъй като са направени от по-тънки материи за добра прохлада и позволяват да запазите елегантния дрескод в офиса. Добре е обаче да знаем как е правилно да се носят и актуални ли са все още към днешна дата?
 

Модерни ли са ризите с къс ръкав

Разбира се, от дълги години са актуални и ще продължат да са такива и за напред. Пазарът вече е доста наситен с различни подобни решения и предлага разнообразна цветова палитра, покриваща както изискванията за класическо официално облекло - синьо и бяло, така и спортно-елегантната визия - розово, зелено, лилаво и др.
 
Изключително популярни днес са предложенията с карирана декорация или различни щампи и бродерии, обхващащи по-големия спектър от потребителски изисквания. Подходящи са за носене на партита, коктейли или сватбени мероприятия. Винаги ще останат модерни и предпочитани моделите, предназначени и за прохладните месеци - това са изработените от дънков плат предложения.
 

Как да ги носим

Важно е да се отбележи, че подобно облекло е подходящо за хората с добре оформени тела, тъй като мъжката вталена риза позволява да покажете това и на околните. Важно е раменете да не са по-широки от необходимото, а дължината на ръкава да е не повече от средата на бицепса.
 
Носят се или вътре в панталона или отвън, в зависимост от случая. На събития с по-строг дрескод, е добре да са загащени в панталона и с колан. На по неофициални мероприятия, може и отвън, а при избора на цвят, оригинално би било да го подберете в съответствие с очите, косата или кожата.
 

Подходящо ли е да ги комбинираме с вратовръзка

В момента на пазара съществуват множество и различни модели, от които не всички са уместни за подобно съчетание, но предложенията ни в онлайн магазина TEODOR са добър вариант за това. Ако Ви се налага да поставите вратовръзка, подберете по-изчистен и класически нюанс, като светло-синьото или бялото например. Така със сигурност ще изглеждате елегантни и официални.
 
В продуктовата ни гама ще откриете доста шарена палитра от предложения за всеки вкус и предпочитание. Моделите са с официален характер и за всякакъв повод. Избирайки нас, получавате още:
  • актуални варианти за всеки;
  • високо качество на изработката;
  • възможност за връщане или подмяна при нужда;
  • квалифицирани консултанти за съвети и въпроси;
  • конкурентни цени;
  • кратки доставки.
 
Тези и още куп изгодни предложения Ви очакват, ако изберете онлайн магазина TEODOR! Заповядайте!