ЧЕРНИ ТИРАНТИ НА БЕЛИ ТОЧКИ 230190133620-7

Продуктов код
230190133620-7
79,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЧЕРНИ ТИРАНТИ С ЦВЕТНИ ДЕТАЙЛИ Черен СИНИ ТИРАНТИ С БОРДО ДЕТАЙЛИ Син ЧЕРНИ ТИРАНТИ НА БЕЛИ ТОЧКИ Черен ТЪМНО СИНИ ТИРАНТИ НА БОРДО ТОЧКИ Тъмно син СРЕДНО СИНИ ТИРАНТИ НА БЕЛИ ТОЧКИ Син ТЪМНО ЗЕЛЕНИ ТИРАНТИ НА БЕЛИ ТОЧКИ Тъмно зелен ЖЪЛТИ ТИРАНТИ С ЕФЕКТНА СТРУКТУРА Жълт СИВО СИНИ ТИРАНТИ С ЕФЕКТНА СТРУКТУРА Светло син ТИРАНТИ В ТЪМНО СИНЬО И ЗЕЛЕНО С ЕФЕКТНИ ОРНАМЕНТИ Тъмно син ТИРАНТИ В БОРДО С ЦВЕТЕН ПРИНТ Бордо

Таблица с размери

Тази таблица е приблизителна и е само ориентир за съответствие.Ако вече имате подобен наш артикул и сте доволни, препоръчваме да изберете същия размер.

Обувки

Номер / Размер 40 41 42 43 44 45
Дължина на стъпалото на крака (в см) 27-27,5 27,5-28 28-28,5 28,5-29 29-29,5 29,5-30

Kак да вземем размерите си сами

100 % ПОЛИЕСТЕР

Виж описанието
Тиранти от технически текситил и кожа, подходящи за всякакви случаи. Цвят черен. Точки. Кожени елементи. Закопчаване с две метални клипси с лого. Регулиране с метална пластина тъмен оксид. Брандова кутия. Универсален размер.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.