ЧЕРНО КЛАСИЧЕСКО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ 230132221123-3

Продуктов код
230132221123-3
349,99 лв.
ТЪМНО ЗЕЛЕНО КЛАСИЧЕСКО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ Тъмно зелен СВЕТЛО СИНЬО КЛАСИЧЕСКО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ Светло син ВТАЛЕНО СИВО КЛАСИЧЕСКО САКО Сив ЧЕРНО КЛАСИЧЕСКО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ Черен
65% ВЪЛНА, 26% ВИСКОЗА 9 % ЕЛАСТАН

Прането е забранено Прането е забранено
Забранено е избелването Забранено е избелването
Не може да се използва центрофуга и сушилня Не може да се използва центрофуга и сушилня
Да се глади при ниска температура Да се глади при ниска температура
Виж описанието
Класическо сако от фина вълна с еластан, подходящо за всякакви случаи (част от костюм). Цвят черен. Втален силует. Дюс. Свален ревер. Джобове с капак. Закопчаване с две копчета. Копчета с лого. Два шлица. Тонален вискозен хастар. Продуктът се предлага в 4 цвята.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.