-50%

ТЪМНО СИНЬО КЛАСИЧЕСКО САКО МЕЛАНЖ 230116221124-4

Продуктов код
230116221124-4
Обикновена цена 349,99 лв. 174,99 лв.
ТЪМНО СИНЬО КЛАСИЧЕСКО САКО В СТРУКТУРА Тъмно син  СИНЬО САКО В СИТНА СТРУКТУРА ОТ ДВУЦВЕТЕН ПЛАТ Син ТЪМНО СИНЬО КЛАСИЧЕСКО САКО МЕЛАНЖ Тъмно син СИНЬО КЛАСИЧЕСКО САКО ОТ ДВУЦВЕТЕН ПЛАТ СВОБОДЕН СИЛУЕТ Син
65% ВЪЛНА, 32% ВИСКОЗА, 3% ЕЛАСТАН

Прането е забранено Прането е забранено
Забранено е избелването Забранено е избелването
Не може да се използва центрофуга и сушилня Не може да се използва центрофуга и сушилня
Да се глади при ниска температура Да се глади при ниска температура
Виж описанието
Класическо сако от фина вълна с еластан, подходящо за всякакви случаи (част от костюм). Цвят тъмно син. Свободен силует. Меланж. Структура панама. Свален ревер. Джобове с капак в предна част. Закопчаване с две копчета. Копчета с лого. Два шлица. Тонален вискозен хастар. Продуктът се предлага в 5 цвята.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.