БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО В ЦВЯТ БОРДО 2301155009-3

Продуктов код
2301155009-3
39,99 лв.
ЧЕРЕН БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО Черен ДЕНИМ СИН БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО Деним син БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО В ЦВЯТ БОРДО Бордо БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО В ЦВЯТ АНТРАЦИТ МЕЛАНЖ Сив  БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО В ЦВЯТ ПЕТРОЛ Петрол
92 % ПАМУК 8 % ЕЛАСТАН

Виж описанието
Боксер от пениран памук и еластан. Цвят бордо. Външен ластик с лого. Функционален, прилепва по тялото, без да стяга и спарва, не ограничава движенията. Тонални украсителни шевове. Продуктът се предлага в 3 цвята.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.