Купи 3 Вземи 20%. В кампанията не участват намалени продукти Пазарувай

Мъжки боксерки

8 артикули

 1. ЧЕРЕН БОКСЕР С ТОНАЛЕН ВЪНШЕН ЛАСТИК
  ЧЕРЕН БОКСЕР С ТОНАЛЕН ВЪНШЕН ЛАСТИК
  Толкова малко, колкото 24,99 лв.
  На склад
 2. ТЪМНО СИН БОКСЕР С ТОНАЛЕН ВЪНШЕН ЛАСТИК
  ТЪМНО СИН БОКСЕР С ТОНАЛЕН ВЪНШЕН ЛАСТИК
  Толкова малко, колкото 24,99 лв.
  На склад
 3. БОРДО БОКСЕР С ТОНАЛЕН ВЪНШЕН ЛАСТИК
  БОРДО БОКСЕР С ТОНАЛЕН ВЪНШЕН ЛАСТИК
  Толкова малко, колкото 24,99 лв.
  На склад
 4. БЯЛ БОКСЕР С ТОНАЛЕН ВЪНШЕН ЛАСТИК
  БЯЛ БОКСЕР С ТОНАЛЕН ВЪНШЕН ЛАСТИК
  Толкова малко, колкото 24,99 лв.
  На склад
 5. ЧЕРЕН БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО
  ЧЕРЕН БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО
  Толкова малко, колкото 29,99 лв.
  На склад
 6. БОРДО БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО
  БОРДО БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК И ЛОГО
  Толкова малко, колкото 29,99 лв.
  На склад
 7. БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК С ЛОГО
  БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК С ЛОГО
  Толкова малко, колкото 29,99 лв.
  На склад
 8. БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК В АНТРАЦИТ МЕЛАНЖ
  БОКСЕР С ВЪНШЕН ЛАСТИК В АНТРАЦИТ МЕЛАНЖ
  Толкова малко, колкото 29,99 лв.
  На склад
на страница

Боксерките са изобретени в началото на миналия век, в онези години са били предназначени за борци. Въпреки това, те бързо се наместиха в списъка на задължителните потребителски стоки. Благодарение на подобренията, направени през 80-те години, и използването на най-новите тъкани, този модел мъжко бельо се превърна в един от най-популярните в света.

Изберете правилните материи

Обикновено мъжкото бельо се произвежда от памучни тъкани или бамбукови материи, но може и от смесени, чийто състав е от естествени влакна с добавен полиестер или еластан (волта, камбрик и други). Тяхно най-важно предимство е способността им да пропускат въздух. Те са дишащи, което допринася за създаването на отличен комфорт при носене най-вече, когато времето е горещо. 

В онлайн магазина ще намерите богато разнообразие от български мъжки боксерки, които са маркови, качествени, но и на достъпни цени. Моделите са оригинални, интересни, ще ги откриете в различни размери, цветове и дизайни, отговарящи на изискванията на всеки вкус. 

Какви видове мъжки боксерки ще намерите в TEODOR

Изборът на бельо за мъже е от огромно значение за осигуряване на удобство и комфорт на вашата кожа. Важни са тъканите, от които е направено то, да бъдат удобни и благоприятни за вашето тяло и кожа, така че да се чувствате добре във всеки един момент от ежедневието си. При нас ще намерите:

 • памучни памукът е от най-предпочитаните материи заради неговата мекота, комфорта, който носи на кожата, и високата попивателност – всичко, което е важно за здравето на нашето тяло. Ние използваме пениран памук - той е изключително мек и здрав материал; 
 • с външен ластик или колан традиционно мъжкото бельо е с прилепнал по талията колан, който регулира бельото на тялото ни и го придържа стабилно, за да ви е удобно и да не се размества;
 • прави този тип се характеризира с прилепнали до бедрата краища на крачолите, много леки и удобни за носене и подходящи за костюми, панталони и др.;
 • прилепнали те са подходящи за по-тесни панталони и физическа дейност, като е важно да са от естествена материя, защото са по тялото и е необходимо да са комфортни.

Всички предлагани боксерки на сайта са луксозни, с гаранция за отлично качество на изработка, меки и естествени материи, които да направят носенето максимално комфортно и леко. Функционални са и обещават дълготрайна издръжливост.