ТРИЦВЕТЕН ШАЛ С ФИГУРИ 220230133603-36

Продуктов код
220230133603-36
39,99 лв.
ДВУЛИЦЕВ ШАЛ НА ФИГУРИ В ТЪМНО СИНЬО И БЕЖОВО Тъмно син ШАЛ НА КРЪГОВЕ В ТЪМНО КАФЯВО И БЕЖОВО Тъмно кафяв ДВУЛИЦЕВ ШАЛ С ФИГУРИ КРЪГОВЕ Зелен ФИГУРАЛЕН ШАЛ В КАФВО И ЧЕРНО Кафяв ФИГУРАЛЕН ШАЛ В СИВО И ЧЕРНО Сив ДВУЛИЦЕВ ФИГУРАЛЕН ШАЛ В СИВО И ЧЕРНО Черен ДВУЛИЦЕВ ФИГУРАЛЕН ШАЛ В БЕЖОВО И ТЪМНО СИНЬО Бежов ФИГУРАЛЕН ШАЛ В ТЪМНО СИНЬО И КАФЯВО Тъмно кафяв ФИГУРАЛЕН ШАЛ В КАФЯВО И БЕЖОВО Кафяв ТЪМНО ЗЕЛЕН ФИГУРАЛЕН ШАЛ Тъмно зелен ТЪМНО СИВ ФИГУРАЛЕН ШАЛ Тъмно сив ШАЛ НА ФИГУРИ В БОРДО И ЧЕРНО Бордо ФИГУРАЛЕН ШАЛ В ТЪМНО СИНЬО И ЯРКО СИНЬО Син ДВУЛИЦЕВ ШАЛ НА РОМБОВЕ В КАФЯВО И ТЪМНО СИНЬО Тъмно син ДВУЛИЦЕВ ФИГУРАЛЕН ШАЛ В ЗЕЛЕНО И ЧЕРНО Зелен ДВУЛИЦЕВ  ШАЛ С ФЛОРАЛНИ МОТИВИ Зелен ДВУЛИЦЕВ ШАЛ С ФЛОРАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ В БОРДО И ТЪМНО СИНЬО Бордо ДВУЛИЦЕВ ШАЛ С ФЛОРАЛНИ МОТИВИ В КАФЯВО И ТЪМНО СИНЬО Кафяв ДВУЛИЦЕВ ШАЛ В БЕЖОВО И ТЪМНО СИНЬО С ФЛОРАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ Тъмно син ШАЛ НА РОМБОВЕ В ЗЕЛЕНО И ТЪМНО СИНЬО Зелен ФИГУРАЛЕН ШАЛ В КАФЯВО И ТЪМНО СИВО Кафяв ШАЛ С ЕФЕКТНИ ОРНАМЕНТИ В БЕЖОВО И ЧЕРНО Бежов ЗЕЛЕН ШАЛ С ЧЕРНИ ФИГУРИ Зелен ДВУЛИЦЕВ ФИГУРАЛЕН ШАЛ В БОРДО И ЧЕРНО Бордо ЯРКО СИН ШАЛ С ФИГУРАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ Син ЧЕРЕН ШАЛ НА СИВИ ФИГУРИ Черен ШАЛ НА КВАДРАТИ В СИВО И ЧЕРНО Сив ТЪМНО ЗЕЛЕН ШАЛ НА СИТНИ ФИГУРИ Тъмно зелен ДВУЛИЦЕВ ФИГУРАЛЕН ШАЛ В ТЪМНО СИНЬО И КАФЯВО Тъмно син ФИГУРАЛЕН ШАЛ В СИВО И ЧЕРНО Сив ФИГУРАЛЕН ШАЛ В ТЪМНО И СВЕТЛО КАФЯВО Кафяв ШАЛ НА СИТНИ ФИГУРИ В СИВО И ТЪМНО СИНЬО Сив ДВУЛИЦЕВ ШАЛ С ФИГУРИ В ТЪМНО СИВО И БОРДО Тъмно сив ФИГУРАЛЕН ШАЛ В БЕЖОВО И КАФЯВО Кафяв ОРАНЖЕВ ДЮСОВ ШАЛ Оранжев ФИГУРАЛЕН ШАЛ В БЕЖОВО И ТЪМНО СИНЬО Бежов

Таблица с размери

Тази таблица е приблизителна и е само ориентир за съответствие.Ако вече имате подобен наш артикул и сте доволни, препоръчваме да изберете същия размер.

Обувки

Номер / Размер 40 41 42 43 44 45
Дължина на стъпалото на крака (в см) 27-27,5 27,5-28 28-28,5 28,5-29 29-29,5 29,5-30

Kак да вземем размерите си сами

65 % ПОЛИЕСТЕР, 35 % ВИСКОЗА

Виж описанието
Мек шал от полиестер с вискоза. Подходящ за есенно-зимния сезон. Цвят тъмно син/кафяв/бял. Фигури. Ресни. Размери:185/33см(без ресни).

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.