Купи 3 вземи 20% Пазарувай

ЧЕРНА ЧАНТА ТИП САК ОТ ШАГРЕНИРАНА ЕКО КОЖА С ГЛАДКИ ЕЛЕМЕНТИ 220180133554-1

Продуктов код
220180133554-1
219,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЧЕРНА ЧАНТА ТИП САК ОТ ШАГРЕНИРАНА ЕКО КОЖА С ГЛАДКИ ЕЛЕМЕНТИ Черен КАФЯВА ЧАНТА ТИП САК ОТ ШАГРЕНИРАНА ЕКО КОЖА С ГЛАДКИ ЕЛЕМЕНТИ Тъмно кафяв
Чанта тип сак от шагренирана еко кожа. Подходяща за всякакви случаи. Цвят черен. Закопчаване с метален цип. Джоб с цип в предна част. Метален аксесоар лого. Къси дръжки и гарнитури от гладка еко кожа. Подвижна дълга дръжка от гладка еко кожа с регулираща катарама. Вътрешна част от импрегниран текстил с джоб с цип. Размери 50/30/28 см. Тегло 1. 350 кг.
100 % ЕКО КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.