ЧЕРНА ТЕНИСКА С ОБЛО ДЕКОЛТЕ 2201155004-1

Продуктов код
2201155004-1
39,99 лв.
ЧЕРНА ТЕНИСКА С ОБЛО ДЕКОЛТЕ Черен ТЪМНО СИНЯ ТЕНИСКА С ОБЛО ДЕКОЛТЕ Тъмно син ТЕНИСКА С ОБЛО ДЕКОЛТЕ В ЦВЯТ БОРДО Бордо
90 % ПАМУК 10 % ЕЛАСТАН

Виж описанието
Тениска къс ръкав от 90% пениран памук и 10% еластан. Подходяща за комбиниране с всякакви дрехи. Удобна за носене и през зимата вместо потник. Осигурява свобода на движенията, удобство и комфорт. Цвят черен. Обло деколте. Базов модел.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.