Winter Sale до -50% + Екстра 20% Пазарувай

ЧЕРНА МАЛКА ЧАНТА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА 210280133437-1

Продуктов код
210280133437-1
149,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЧЕРНА МАЛКА ЧАНТА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА Черен ТЪМНО СИНЯ ЧАНТА ОТ ШАГРЕНИРАНА ЕКО КОЖА С МЕТАЛНО ЛОГО Тъмно син КАФЯВА ЧАНТА ЗА ПРЕЗ РАМО ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА С ЛОГО Кафяв
Виж описанието
Чанта за през рамо от 100% еко кожа, подходяща за всякакви случаи. Цвят черен. Шагренирана кожа. Метално лого. Закопчаване с цип. Дълга дръжка от текстил с регулираща катарама. Джоб с цип в задна част. Размери: 20/6/4 см. Продуктът се предлага в 3 цвята.
100 % ЕКО КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.