ПЛЕТЕНА КАФЯВА ШАПКА ОТ ВЪЛНА И АКРИЛ С ДЕСЕНАЦИЯ И ЛОГО 21024920133428-1

Продуктов код
21024920133428-1
39,99 лв.
Налично в онлайн склад
ПЛЕТЕНА КАФЯВА  ШАПКА ОТ ВЪЛНА И АКРИЛ С ДЕСЕНАЦИЯ И ЛОГО Кафяв ТЪМНО СИНЯ ВЪЛНЕНА ШАПКА С ДЕСЕНАЦИЯ И ЛОГО Тъмно син ВЪЛНЕНА ПЛЕТЕНА ШАПКА В ДЕНИМ СИН ЦВЯТ С ДЕСЕНАЦИЯ И ЛОГО Деним син ПЛЕТЕНА  ШАПКА ОТ ВЪЛНА И АКРИЛ С КОНТРАСТНА ДЕСЕНАЦИЯ И ЛОГО Тъмно син ЧЕРНА ВЪЛНЕНА ШАПКА С ДЕСЕНАЦИЯ И БРОДЕРИЯ ЛОГО Черен  ПЛЕТЕНА  ШАПКА В ЦВЯТ АНТРАЦИТ С ДЕСЕНАЦИЯ И БРОДЕРИЯ ЛОГО Антрацит
50% ВЪЛНА 50 % АКРИЛ

Виж описанието
Шапка от вълна и акрил. Подходяща за есенно зимния сезон. Цвят кафяв. Гладка плетка. Меланжиран ефект. Десенираща лента в бежов цвят. Бродерия лого. Продуктът се предлага в 6 цвята.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.