СИВ ДВУЛИЦЕВ ШАЛ НА КВАДРАТИ 210230133434-21

Продуктов код
210230133434-21
39,99 лв.
Налично в онлайн склад
КАРИРАН ШАЛ С РЕСНИ В ЧЕРНО И БОРДО Черен ЗЕЛЕН КАРИРАН ШАЛ С РЕСНИ Зелен КАРИРАН ШАЛ В КАФЯВ И СИН ЦВЯТ Кафяв ШАЛ НА РОМБОВЕ В БОРДО И ТЪМНО СИНЬО Тъмно син ТЪМНО СИН ШАЛ С РЕСНИ И ФИГУРАЛЕН ПРИНТ Син РАИРАН ШАЛ С РЕСНИ В СИВ МЕЛАНЖ Сив РАИРАН ШАЛ С РЕСНИ В ЦВЯТ БОРДО Бордо ТЪМНО СИН ШАЛ В ЗИГ ЗАГ ФИГУРИ Син ШАЛ С ФИГУРИ ЗИГ ЗАГ В ЧЕРНО И БОРДО Бордо ФИГУРАЛЕН ШАЛ В ЧЕРЕН И СИВ ЦВЯТ Сив ФИГУРАЛЕН ШАЛ В ЗЕЛЕН И СИН ЦВЯТ Тъмно син МЕЛАНЖИРАН ШАЛ В ДЕСЕН ПЕПИТ Черен СИВ ФИГУРАЛЕН ШАЛ В МОТИВ КАРЕ Сив БОРДО ШАЛ В ДЕСЕН КАРЕ Бордо РАИРАН ДВУЛИЦЕВ ШАЛ С РЕСНИ Кафяв СИВ ДВУЛИЦЕВ ШАЛ НА КВАДРАТИ Сив МЕЛАНЖИРАН ДВУЛИЦЕВ ШАЛ В БОРДО И ЧЕРНО Бордо ДВУЛИЦЕВ ШАЛ С РЕСНИ В ТЪМНОСИН И ЦВЯТ БОРДО Тъмно син
65 % ПОЛИЕСТЕР 35 % ВИСКОЗА

Виж описанието
Мек шал от вискоза и полиестер. Подходящ за есенно зимния сезон. Цвят тъмно сив/ светло сив. Десен на квадрати. Меланжиран ефект. Ресни. Дължина 190 см. Ширина 34 см.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.