БЕЖОВА ПЛЕТЕНА ШАПКА ОТ ВЪЛНА И КАШМИР С АКСЕСОАР ЛОГО 210220133433-6

Продуктов код
210220133433-6
49,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЧЕРНА ПЛЕТЕНА  ШАПКА ОТ ВЪЛНА И КАШМИР С АКСЕСОАР ЛОГО Черен ТЪМНО СИНЯ ПЛЕТЕНА  ШАПКА ОТ ВЪЛНА И КАШМИР С АКСЕСОАР ЛОГО Тъмно син ПЛЕТЕНА ШАПКА ОТ ВЪЛНА И КАШМИР В ДЕНИМ СИН ЦВЯТ Деним син ЯРКО ЗЕЛЕНА ПЛЕТЕНА ШАПКА ОТ ВЪЛНА И КАШМИР С АКСЕСОАР ЛОГО Зелен ПЛЕТЕНА ШАПКА ОТ ВЪЛНА И КАШМИР В СИВ МЕЛАНЖ Сив БЕЖОВА ПЛЕТЕНА  ШАПКА ОТ ВЪЛНА И КАШМИР С АКСЕСОАР ЛОГО Бежов ПЛЕТЕНА ШАПКА ОТ ВЪЛНА И КАШМИР В ЦВЯТ БОРДО Бордо ПЛЕТЕНА ШАПКА ОТ ВЪЛНА И КАШМИР В ОРАНЖЕВ ЦВЯТ Оранжев
60% ВЪЛНА МЕРИНО 30 % ВИСКОЗА, 10 % КАШМИР

Виж описанието
Шапка от вълна , вискоза и кашмир. Подходяща за есенно зимния сезон. Цвят бежов. Универсален размер. Комбинация от два вида плетка. Метален аксесоар лого.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.